Liber la petarde băsiste..

Deşi legea interzice folosirea petardelor în afara zilei de 31 decembrie, cu excepţia politicii, unde pot exploda oricând, băsiştii şi chiar unii oameni în a căror inteligenţă chiar credeam, aruncă cu fumigene pe piaţă, mai ceva ca suporterii pe stadioane.

Să le luăm pe rând:

– Băsescu se vede cu Antonescu şi Ponta la ceas de noapte. Păi nu tot voi ziceaţi că Antonescu doarme dus?

– Băsescu înmânează liderilor europeni o scrisoare semnată de el, Ponta şi Antonescu, prin care se garantează respectarea statului de drept şi a Constituţiei. Păi şi dacă noi, restul, nu mai vrem să respectăm aceste legi?

– Băsescu va veni cu o propunere surpriză la negocierile de luni: demisia sa (de doar 5 minute) contra repetării alegerilor, reducerii numărului de parlamentari şi alte câteva vrăjeli.

Bun, acum să lăsăm deoparte caterinca şi să vedem ce se va întâmpla cu adevărat luni: Băsescu se consultă cu partidele, Ponta nominalizat prim ministru şi apoi la tăiat şi înghiţit porcii, căci vine Ignatul.

traian-basescu-pe-langa-nokia-vor-mai-pleca-si-alti-investitori-straini-109425

12 thoughts on “Liber la petarde băsiste..”

  1. Ei asta-i cu adevarat o intrebare de 1 milion de …E !” Pai si daca noi restul nu mai vrem sa respectam aceste legi ?” 8) Oare crezi ca jandarmii lui Ponta or fi mai delicati ca cei ai lui MRU ? Eu sincer…ma cam indoiesc . 8)

  2. Na ca uitam…ce doream sa te intreb : Olimpia Iancu este ceva ruda cu tine sau este vorba de o coincidenta de nume ?

  3. Pai ce sa mai astepti frate…ce sa mai astepti ?! Nu vezi ca a inceput sa-si dea in peyec ? Intalniri de lucru la 1 noaptea ? Pai la ora aia te duci la dame , sau vi de la carciuma nu te duci la Cotroceni s-aranjezi cu Dracu’ viitorul guvern din care …nu trebuie sa lipseasca UDMR-ul !Pai eu d-asta i-am votat …vreau sa zic pe USL-asi ? Chiar suntem blestemati sa nu mai scapam niciodata de unguri de la guvernarea tarii ?A uitat Ponta ca datorita ungurilor si-n ziua de fata Basescu sta pe tronul Cotrocenilor ?A uitat Antonescu ca datorita UDMR-ului in Romania au fost votate legi…care de care mai aiurea si …mai era putin si se vota inclusiv…ceea ce mor ei , ungurii [ de fapt greii din UDMR ca ungurii din Romania …au necazurile lor , ca si romanii majoritari ] sa aiba : autonomie ? Pai de ce mama dracului n-a avut curajul sa spuna asta …pe 7 Decembrie alde Ponta si gasca lui ?!Unde-i transparenta despre care vorbea si cu care se lauda ca va venii la guvernare USL ? Da-i mai in pizda mamii lor ca prea sint o apa si-n pamant !!!Bai ce scarba si necaz mi-au facut ….

  4. Frate Iancule…daca le da unul sau doua posturi de secretari de stat…chiar nu conteaza [ desi acele posturi nu sint din zestrea Dacianei !] si chiar nu ma intereseaza prea mult .Nu uita insa ca Hunor [ bai cat tupeu pe javrele astea UDEM-iste !] s-a exprimat foarte clar in acest sens : ‘-Intram la guvernare doar cu un post de ministru” .Cadere imensa din partea USL….pai acum sa faca vreo agentie de sondaj , vreun institut de sondare a …rahatului…un sondaj de opinie si atunci sa vada USL-asii cum stau in sondaje .Felicitari lui Antonescu ! Vezi , nu aveam eu dreptate atunci cand ziceam ca ma reprezinta , cu adevarat ? Ponta este doar o javra , ce asculta de niste ” indicatii venite …de undeva…de la mama dracului !Parerea mea …chiar daca nu conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *