Let it snow

Am primit de la Motanu o leapşă ca pentru sufletul meu: să vorbesc despre primă zăpadă a copilăriei mele.

Păi lucrurile nu sunt cu deloc diferite acum, la 30 de ani, faţă de cum aşteptam când eram mic căderea primilor fulgi de nea.

De prin noiembrie, încep să adulmec ca un nebun aerul rece, norii încărcaţi de alb, vântul domol, toate acele semne care par să dea impresia că din moment în moment s-ar putea să înceapă să cadă cu fulgi mari de nea.

Pentru mine, căderea primei zăpezi înseamnă ziua mea de naştere..mulţi îmi cunosc povestea, aşa că nu o reiau aici. Cert este că eu trăiesc, iubesc şi mă simt stăpânul lumii iarna, odată cu primii fulgi de nea.

 

Cine mai doreşte să scrie despre prima ninsoare a copilăriei sale, este rugat să lase un link şi către acest articol, ca să ştim şi noi că s-a prestat.

4 thoughts on “Let it snow”

  1. Vezi ce inseamna sa n-ai griji?Daca aveai si niste griji familiale…nu mai asteptai iarna cu ” snow ” si nu te mai simteai “stapanul lumii” { asta nu-i ” ciugulita” din Titanic …ala cu Leonardo di Caprio ?} ci dimpotriva. Daca mai aveai si vreo …30 de ani in plus { asa ca mine} chiar ca nu-ti mai ardea de ” adulmecat” iarna si caderea primilor fulgi de zapada.Erai ” avertizat” de sosirea iernii de ….durerile reumatice{ asa ca mine…} si de necesitatea de a gasii modalitatile cele mai bune ca familia dumitale sa treaca cat mai usor prin iarna….cum din pacate eu n-o mai pot face.Si de ce sa-l lasi pe Dean Martin cu al sau “Let it Snow “…mai bine lasa-l pe Elvis cu al sau …” Blue Christmas” ca tot se pregatesc sonatii astia din toate magazinele pentru asta de la….23 August! :whatever:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *