Lehamite de Ponta

Am auzit astăzi o declaraţie făcută ieri seară de Ponta, la emisiunea lui Gâdea, în care spunea că lui deja îi este lehamite de tot ce zice Băsescu şi că marele nostru noroc este că mai avem 500 de zile şi gata, pleacă pe mare.

Acesta este unul din momentele în care îmi este o scârbă şi lehamite incredibile faţă de acest om, de pisic cu faţă de om, care şi-a bătut joc de orice speranţă a noastră de a scăpa de Băsescu.

Un om care doar pentru vanitatea lui personală de a fi prim ministru, a călcat în picioare orice brumă de încredere pe care oamenii o mai aveau în USL. Şi pe care, eu unul, sper să îl văd plecat peste 500 de zile, eventual alături de prietenul său coabitac, pe mare, departe.

ponta1

7 thoughts on “Lehamite de Ponta”

  1. Eu nu stiu ce va tot asteptati de la usl. Aici nu e Germania sa functioneze coalitie de stanga cu dreapta. M-as bucura sa plece pe mare cu Basescu dar sa nu il uite pe Crin in port cumva ca ne-a luat naiba

  2. Iancule…atunci cand ma dadeam de ceasul mortii incercand sa-ti explic ca aceasta “uniune ” va fi o uniune toxica pentru liberali…si ca te-ai basicat ! Problema nu-i ca-si pierde Ponta credibilitatea { stai linistit ca majoritatea celor ce aveau incredere sau si-au pastrat increderea in el …stiu precis cu cine au de-a face } sau ca scade el si PSD-ul in sondaje la capitolul incredere ! Problema e ca PNL-ul nu face NIMIC , dar chiar nimic si { uita-te si tu la diferitele sondaje …fara sa iei cifrele drept adevaruri absolute insa } si ai sa vezi ca si PNL-ul si respectiv omul in credeam , ne pusesem sperantele si care simteam ca ne poate reprezenta la nivel prezidential Crin Antonescu sant foarte jos cotati si pe buna dreptate zic eu , avand in vedere prestatiikle ministeriale ale ministrilor recomandati de PNL si chiar ale lui Antonescu personal .Aceasta alianta , aceasta uniune trebuie sa dispara …cred ca pana in toamna PNL-ul va fi partid de opozitie daca nu doreste sa dispara definitiv de pe esicherul politic asa precum PNT !

    1. @marian din contra, sondajele arata PNL si il arata si pe Crin stand foarte bine. Dar asta nu e neaparat si ce se va intampla la urmatoarele alegeri, tinand cont de acest esec numit USL.

  3. Adica, daca ponta vrea cu adevarat, basescu isi da demisia si pleaca de la cotroceni!? Sau il suspenda iarasi, cu cvorumul de 50%!? tu te auzi ce vorbesti sau doar visezi cu ochii deschisi?

  4. Care sondaje Iancule ? Alea comandate de voi ? Pai atunci ….este bine si la vara cald , la vara viitoare fireste ca asta s-e cam duce !!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *