Legalizăm curvăsăraia în online?

Staţi, nu săriţi ca fetele de pe Magheru la plată întâi….întrebarea mea de mai sus e cât se poate de logică…dacă stăm să citim stenogramele de azi, în care Vântu pe lângă masajul de relaxare pentru “Mihaela, dragostea mea” face şi o radiografie tristă a onlineului mioritic…

“Măi băiatule, n-am de gând să fac nimic nici cu Zoso, nici cu Bobby Voicu, pot să le dau o şpagă, şi cu asta, basta. Şi trec în regimentele noastre. E o tehnologie de a atrage lumea lângă tine.”

Iar textul e mult mai lung…şi plin de cuvinte cu dublu sens…Îl avem pe tot aici.

Acum, de când am intrat eu în frumoasa asta blogosferă, am primit fel şi fel de sfaturi: “băi, nu sta cu ăla că e portocaliu mizerabil” sau “ăsta şi-ar vinde-o şi pe măsa dacă ar putea..” şi alte lucruri cât se poate de directe.

Dacă e să ma refer strict la personajul Zoso…nu e prima dată când apare în astfel de scandaluri..este clar că tipul e pătat de nici o nouă naştere nu l-ar mai salva…Şi cu toate astea, toţi îl acceptaţi lânga voi..unii îl lăudaţi, alţii îl vedeţi ca pe un dumnezeu al onlineului. Este exact acelaşi tip de acceptare valabilă şi între politicienii pătaţi…deci cu ce am fi noi mai buni?

sursa foto: zoso
sursa foto: zoso

Cu toată mizeria pe care clar o ştim cu toţii că bântuie şi în lumea asta a onlineului, eu am totuşi câteva repere, oameni pe care îi respect pentru faptul că sunt şi vor fi clar departe de astfel de jocuri de curve. Şi atunci îi întreb:

Chinezu, Ciutacu, Sutu, Moscalifar – voi ce ziceţi, e bine să fie legalizată curvasăraia şi în online?…să ştie omul că dă un ban, dar că limba face minuni?

Las deschisă întrebarea şi pentru oricine vrea şi doreşte să spună ce crede…mie tema mi se pare dureroasa, dar cinstită…vremea virginelor a apus de mult…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *