Leapsa 1 – de ce nu Crin?

Am primit de la draga de Lilik o leapsa grea rau de tot…Cica de ce nu l-as vota pe Crin sa fie presedintele meu…brrrrr.ce cosmar:) …hai totusi sa incerc sa imi supun imaginatia acestui soc:

– pentru ca nu e demn de imnul nostru, varianta manelista si promovat cu drag de 1 Decembrie, care nu mai e ziua noastra nationala, ci ziua ProTV.
– pentru ca nu stie sa “fie cu camera”: poi cum dracu sa lipsesti tu de la chermezele nationale, sa nu pupi toate moastele si moasele, sa nu plangi de cateva ori la camera sau sa reciti poezii?
– pentru ca in jurul lui nu se invart personaje pitoresti, gen: Bercea Mondialu, Regele Cioaba, Nutzi Udrea, Ritzi Pitzi sau favorita mea: Lenus “Succesuri”.
– nu l-as vota pentru ca maine m-as pregati sa plec din tara, mi-as lua toti prietenii, familia si chiar dusmanii cu mine si atunci nu mi-ar mai pasa de ce se va intampla cu tara asta trista.
Dar asta nu e decat o leapsa…pe care cu drag am primit-o si o dau mai departe catre: Alina Gorghiu, Ioska, Diana Tusa si nu in ultimul rand, Andaa.

PS: EU VOI VOTA CU CRIN….daca ar fi posibil votul multiplu legal, as sta toata ziua sa bifez buletinele:)) ))

2 thoughts on “Leapsa 1 – de ce nu Crin?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p