Laşitatea unui ministru – Ramona Mănescu

Mi-e greu să cred că, la doar câteva zile de la momentul în care îi uram succes Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, azi mă văd nevoit să recunosc că sunt din nou dezamăgit.

Nu ştiu câţi dintre voi aţi avut ocazia, în toată agitaţia media cu Roşia Montana, dar, ieri s-a semnat contractul privatizării CFR Marfă, Gruia Stoica fiind în acest moment să vină cu banii. Ce este atât de special la această semnare a documentelor?

Că nici ministrul de resort, nici cumpărătorul, nu au binevoit să semneze ei contractul, lăsând această treabă pe mână unor oameni din eşalonul doi.

Păi, doamnă ministru Mănescu, dacă dumneavoastră nu aveţi nici măcar curaj să semnaţi un document oficial al ministerului pe care îl conduceţi, pentru ce mai sunteţi acolo? De ce aţi acceptat această funcţie?

Şi, într-o lume normală, cine mai poate crede că privatizarea CFR nu este o ţeapă ordinară, material numai bun de nişte condamnări?

ramona manescu

3 thoughts on “Laşitatea unui ministru – Ramona Mănescu”

  1. Asta nu-i lasitate frate Iancule fara suparare !!! Acesta se numeste SPIRIT DE PREVEDERE !!! ” Exemplul ” fostului ministru al transporturilor Traian Basescu este mai mult decat plin d e invataminte ! Cine si mai ales de ce , al poate acuza ??? Exista numele sau pe vreun document care sa indice ca a luat la cunostiinta si ca este de acord cu vanzarea unei singure ….barcute sau ca a stiut de aceasta ? Sa fim seriosi ! Tot asa asa si cu boarfa asta …. 8)

  2. @Emil Onorabile mai mult decat corecta observatia dumneavoastra si va multumesc ca mi-ati reamintit de el….chiar al uitasem pe ” sindicalist ” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *