Lacrimile de crocodil ale Simonei Gherghe

Ieri seară, după jegul de emisiune “Acces Direct”, unde Ioana Tufaru a fost pur şi simplu umilită într-un mod cum nu credeam că va fi vreodată posibil, am lăsat următorul mesaj pe Facebook:

image Rănită în orgoliul său de măicuţă a mass-media, pentru care virginitatea este mai presus de orice, Simona Gherghe m-a reclamat la tata Zuckerberg şi astfel până mâine seară nu am voie să postez nimic pe Facebook.

Mai mult, într-un nou exerciţiu de a-şi atrage simpatia publică, Gherghe o lăcrimat profund azi, susţinută frenetic de un alt gunoi media, Capatos.

 

Numai că eu, unul, nu cred în lacrimile astea. Simona Gherghe, alături de Capatos, alături de Măruţă sau de cei de la Cancan TV şi Kanal D trebuie să dispară din peisajul media românesc.

S-a umplut haznaua de rahat şi a dat efectiv pe afară. Trebuie să facem un pic de curăţenie, altfel murim intoxicaţi…

4 thoughts on “Lacrimile de crocodil ale Simonei Gherghe”

  1. Iancule….pai sa fiu sincer , si mie mi-ar convenii sa ma fac de rahat pe la diferite posturi de televiziune {” in vazul intregii tari ” } pantru o suma oarecare de bistari .Pai ce crezi mataluta…Ioana Tufar ” presteaza ” pe moca p’acolo ?!Fi serios frate ! Dumnezeu { sau lipsa de raiting } l-au fcaut pe boul ala de Maruta s-o dea pe sticla si….Pai ai uitat cati gologani a bagat ala in tenderul asteia ? Nu ca i-asi plange de mila lui Maruta dar….te roaga fratele matale , nu-i mai plange nici dumneata de ” mila ” Ioanei Tufar .Stai linistit …n-o face pe d’a moaca !Chiar nu te-ai prins de figura ? Daca ti neaaparat asta-i ” serviciul ” ei si datorita lui Maruta si SImonei Gherghe…traieste mai bine decat alte femei …ce au fost si sint inca in aceeasi situatie cu cea a ” fatei ” Andei Calugareanu si Dan Tufar .Cat despre celelalte ” canale ” sau Dan Capatos { pai si asta n-are tot emisiuni de …”canal “?}pai ce vrei frate…toata lumea sa se uite doar la Antena 3 si la Discovery ?Ce mama dracului nu toti romanii au doctorate in …in ceva !

  2. nu stiu ce parere aveti voi dar sincer pe mine chiar nu ma intereseaza ca Ioana Tufaru are gandaci in casa si nu se spala . Am observat ca scandalul asta a durat ceva timp pe la toate posturile tv aproape si in toate emisiunile , daca era ceva educativ mai mult de 30 de minute nu tinea ca nu e rating .

  3. @ oferte bulgaria Fara suparare insa ” scandal” este un termen mult prea academic pentru a fi folosit referitor la bataia de joc ce le-a fost servita romanilor { fireste doar a celor ce casca gura la asa ceva }in lipsa de ceva mai bun .Ceva educativ…nu prea aveau cum ,deoarece educatie inseamna in Romania sa inveti …cum se fac banii cat mai rapid , cu cat mai putina truda sau cheltuieli si ce gagici de ” top “sa-ti tragi , gagici care sa nu-ti serveasca nici macar o blenoragie amarata acolo .Spre deosebire de Maruta care a dat Dumnezeu de i-a venit mintea la cap{ sau s-a luat Sarbu de el…cine stie }Simona Gherghe insista pe ” subiect” insa are si ea dreptatea ei : dupa cate se aude ar cam fi pusa deja pe o lista de ….plecari din cadrul ” antenelor ” . Am auzit ca la multi dintre antenisti le inceteaza contractele in acest an .O fi adevarat , n-o fi…oamenii incearca sa-si protejeze job-ul !

Leave a Reply

Your email address will not be published.