Labe1 TV fura meciurile din online !

Ca suntem in Romania nu mai e o mirare si deci nici faptul ca un meci al unei echipe de-a noastra pentru Liga Campionilor nu e transmis pe niciun canal cu acoperire nationala…

Intristat de acest fapt m-am dus pe gsp.ro ca sa vad macar acolo livetext si sa aflu ce face Urziceniul in meciul cu Zenit…si ce sa vezi..mare BREAKING acolo..cica Labe1 TV da meciul…

Cand sa dau pe labe1 triste sa vad meciul, tulai doamne sa vezi durere..astia furara streamul de pe un site online si se tot bloca imaginea la “buffering”…comentatorii cica: “avem pb cu calitatea semnalului transmis :) :) :)

Acum, o intrebare pentru Tolontan: Tolontaneeee…tu faci reclama la ilegalitati din astea? Cat ti-a dat Morar sa ii cresti si lui audienta precum erectia la un pensionar de 80 de ani?

4 thoughts on “Labe1 TV fura meciurile din online !”

  1. Din păcate, nimeni nu va ridica un deget împotriva B1 Tv, doar e televiziunea mogulului de bine. Dacă am ajuns să asistăm la furturi din astea bădărane, în văzul unei ţări întregi, cred că nu mai avem nici o şansă.
    Oare ce-ar păţi într-o ţară civilizată o televiziune pentru un astfel de gest? Presupunând, desigur, că într-o ţară civilizată se poate întâmpla aşa ceva. Sunt chiar curios.

  2. @jurnalderomania: tine cont ca astia de la gsp au bagat articol in care fac misto de tb asta..in loc sa sanctioneze un gest de o nerusinare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *