La vremuri noi..nu tot voi..

Cam asta trebuie să înțeleagă toată clasa politică de la noi. Nu mai merge așa. Chiar dacă, în marea lor majoritate, politicienii actuali gândesc că vor găsi ei o soluție să fenteze și de data aceasta furia publică. Fie mizează pe faptul că mai e destul timp până în iunie și românul are mintea scurtă, fie se gândesc că, sub umbrela protectoare a listelor, vor putea din nou să se ascundă.

image

Însă de data aceasta nu va mai merge așa. La fel cum nu va mai merge nici cu mimarea unei imposibile colaborări și apropieri și în spatele ușilor închise să se întindă adevărate hori ale unirii între o clasă politică ce pare cu adevărat cangrenată și imposibil de vindecat. emoția momentelor din noiembrie nu a trecut și nici nu avea cum să se estompeze doar prin plecarea lui Ponta. Oamenii nu au făcut decât să dea un răgaz clasei politice să arate că a înțeles nevoia de reformare.

Iar nevoia de reformare presupune aducerea în fața electoratului a unor figuri noi, oameni care nu au mai candidat până acum, oameni asupra cărora nu există suspiciuni de corupție. Oameni cu viziune și cu capacitatea de a pune în practică proiectele pentru care sunt votați. Iar această nouă viziune  fost una îmbrățișată de PNL. Declarativ. Sau poate chiar și prin fapte.

Și, deși dacă e să ne luăm după mass-media, acești oameni noi nu există, lucrurile nu stau chiar așa. Prin online exista un nume nou care se agită extrem de mult, care este extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă problemele comunității sale, care vine cu propuneri și soluții, o figură nouă, un personaj cel puțin interesant: Florin-Ștefan Vasile pe numele său, vrea să candideze la Primăria Sectorului 3. Să se ia la trântă cu unul din cele mai grele personaje ale PSD: Robert Negoiță. În București nu cred că e cineva care să nu știe cât de cruntă este situația din acel sector. Cum acolo lucrurile se fac într-o perfectă comuniune de ideologii și doctrine de partid.

Cu toate acestea, există un om care a decis să iasă și să vorbească public despre lucrurile astea. Surprinzător, televiziunile, altădată avide după subiecte, acum par a fi cu totul surde la subiect. Însă cred că ne așteaptă vremuri interesante, iar Florin-Ștefan Vasile pare a deveni un nume despre care s-ar putea să mai auzim în politica de la noi.

2 thoughts on “La vremuri noi..nu tot voi..”

  1. Ba Iancule , pentru ce le faci tu reclama altora ???? Cumva , sarcina d e partid ? Fa-ti tie reclama { desii…sincer nu cred c-ai avea nevoie la CV-ul tau } , CANDIDEAZA si , eu poate si Sarcasticul te vom vota . La cata munca depui in favoarea unui partid care nu te merita…mai bine ” investesti ” aia 70.000 de euroi intr-o campanie electorala ca , pun capul jos pe chestia asta : ti-i vei scoate insutit , mai ales ca este deja arhicunoscut faptul ca , DNA-ul nu prea se baga peste slujitorii Domnului….Daniel 8) !

  2. Intrebare Iancule : daca acest Florin -Stefan Vasile si-a dedicat 15 ani din viata { adica …aproape jumatate ca , n-arata deloc ca unul d e 70 de ani } ” proiectelor pentru copi , batrani , familii nevoiase si active “….cand dracu a mai avut timp sa munceasca pentru asi castiga paine a cea de toate zilele pentru el si familie sau sta cu parintii si asta ….precum Cracea de la Giurgiu ???? Apropo : dintre ” proiectele ” domniei sale …cunosti vreunul pe care la pus deja in practica in acesti….” 15 ani ” ??? Zi-mi si mie …..sa dorm mai linistit la noapte ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *