La Mulţi Ani, România !

De ce iubesc eu România?

Pentru că România mea nu este România celor care o conduc azi.

Nu este România laşilor – este România tinerilor care au ieşit ca nişte nebuni la Revoluţie, murind pentru mine, pentru ca eu să am dreptul să spun ce simt.

Nu este România ţiganilor, a hoţilor, a curvelor – este România celor care luptă pentru a răzbate, pentru a-şi face un viitor.

Nu este România lui Băsescu, Udrea, Boc şi a tuturor celorlalte mizerii. Este România lui Coposu, a lui Raţiu, a lui Paler. A Regelui !

Iubesc România pentru că în ciuda mizeriei în care am ajuns acum, eu încă mai cred, încă mai sper că putem avea puterea de a ne ridica şi ne a recupera ţara.

La Mulţi Ani dragii mei. Să aveţi o zi de 1 Decembrie după sufletul vostru.

DSC_0085

8 thoughts on “La Mulţi Ani, România !”

 1. De ce iubiti Romania?
  Pt ca suntem prosti ! Ar trebui sa ne iubim semenii, sa ne respectem, sa fim o comunitate. Tocmai pe cei care nu-i suportam mai mult (unii dintre noi) sunt mai uniti si se ajuta reciproc mai mult decat noi (ungurii si tiganii). Candva Ardealul se apropia sa devina cu adevarat o comunitate, dar a fost distrus de cateva jocuri piramidale.
  Daca ne-am iubi semenii cu adevarat, asa cum ne iubim locurile natale, daca am fi deschisi la ceea ce putem realiza prin UNIRE, am deveni cea mai vizitata tarisoara si cea mai apreciata. Am reusi impreuna f multe lucruri bune. Am reusi impreuna sa inlaturam CORUPTII din toate institutiile statului, chiar si de la putere.
  Daca ne uitam in urma cu cativa ani (nu neaparat numai cu 21 de ani) observam ceea ce s- facut daca am fost impreuna, hotarati pt ceva mai bun, pt un viitor al copiilor nostri.
  Singurele probleme care ne stau in calea fericirii, pt a reusi SA IUBIM ROMANIA, este comoditatea, nepasarea si implicarea.
  Totusi cu parere de rau in aceste momente nu pot spune cu adevarat ca IUBESC ROMANIA, dar am speranta sa spun acest lucru intr-un timp cat mai scurt, impreuna cu voi, cei care doriti cu adevarat ca si mine sa strigam din inima (nu prefacuti) IUBESC ROOOOOOOOOOOOMANIA !!!

  In primul rand va iubesc pe voi, cei care incercati sa raspanditi mai departe aceasta initiativa si nu sunteti putini !

 2. Mon cher….jura-te pe ….aia 70.000 de E ca daca ai fi naturalizat cetatean american n-ai vorbii la fel despre ” dragostea” pe care o porti Statelor Unite ale Americii….ca doar SUA nu inseamna doar Al Capone sau KKK ci mai inseamna Elvis Presley si …Programul “Apollo” sau …Stiu sigur ca si eu asi face exact la fel { daca asi avea aceasta oportunitate evident , desii la aproape 60 de ani….e greu , foarte greu} si asi striga inpreuna cu dumneata : { din inuma …nu prefacut}I Love You AMERICAAAAAAAAAAA!!!Chiar nu intelegi ca ” patrie ubi bene ” este o realitate pe care cei destepti au adoptat-o cu mult timp in urma si din acest motiv sint fericiti …acolo unde sint respectivii ?!In rest….toata postarea este doar un exemplu de patriotism de carton , un exemplu de ce ” sa nu faci in campania electorala”, sau…..sa faci ?Apropo …revelionul, unde-l petreci ? :smirk: :smirk:

 3. Frate….nici o secunda n-am pus la indoiala patriotismul dumitale!Si dupa parerea mea…nu exista ” text” la care sa nu pui suflet…indiferent de text sau de continut .Poti sa crezi ca si toate ” comentariile” mele de aici { de la dumneata de pe blog sau de pe alte bloguri…chiar ca nu conteaza!} sant scrise din suflet…din tot sufletul!Chestia cu ” patria ubi bene” n-am spus-o si n-am gandit-o eu …azi. Este gandita inainte ca noi romanii sa fi devenit o natiune.Deci nu ma banui de ” patriotism de carton”.Toti suntem mari patrioti …pana ni se cere sa ne dovedim ….patriotismul.Citeste pilda tanarului bogat , ce dorea sa intre in imparatia cerului…si fa-ti singur analogia! O zi excelenta iti doresc!Hai ca sant in toane bune: o zi excelenta doresc si vizitatorilor blogului dumitale!

  1. @Marian: o zi excelenta si tie:) si sper sa nu fie nevoie sa ne demonstram patriatismul intr-un razboi cu iranul:)) )

 4. Ai uitat un lucru esential : Romania nu mai are ” ARMATA POPULARA” ci o armata de ” profesionisti” …de mercenari daca-ti place mai mult.Iar daca vreodata ne vor ataca rusii….nu va mai fi ca-n ’68 cand se facea coada la centrele de incorporare si la organizatiile de partid comunist pentru ….dreptul de a murii luptand cu vesnicul dusman al romanilor …” prietenul” de la rasarit URSS!Nu frate …nu vor mai avea pe cine sa cheme deoarece TOTI vor prefera sa se care din calea alora…lasand liber la manevra acestei armate de profesionisti….care , va rezista cat va rezista ….iar apoi Dumnezeu cu mila, pentru cei ramasi .Imi pare rau s-o spun dar , asta e. Iar tu-mi vorbesti de ” dovedirea spiritului patriotic ” intr-un razboi cu Iranul! Pai aia ne cotonogesc intre doua cafele si au si timp pentru a fuma o tigara …d-aia buna d- a lor….tutun egiptean, marfa de calitatea-ntai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *