La Mulți Ani, Majestății Sale, Regele Mihai ! La mulți ani, Armată română !

O țară. Un Rege. O armată.

Cei trei piloni care, alături și de Biserică, au făcut ca această țară să existe și să supraviețuiască unor vremuri deloc ușoare.

Nevoia de Rege este mai acută ca oricând. Într-un moment în care trăim disoluția tuturor instituțiilor, când nu mai există nicio speranță legată de clasa politică, când asistăm la înstrăinarea tuturor valorilor acestei țări, mare nevoie am avea de Regele nostru.

Rege al nostru care astăzi împlinește 92 de ani !

Cât despre armată, este singura instituție a statului care de-a lungul acestor ani de după Revoluție nu a pierdut niciodată încrederea oamenilor și a fost mereu alături de cei în nevoie.

0-Regele-Mihai

16 thoughts on “La Mulți Ani, Majestății Sale, Regele Mihai ! La mulți ani, Armată română !”

 1. Tu chiar crezi ca ceea ce spui este si adevarat ? ” Regele nostru ” la 92 de ani si-ar dorii ca in fruntea tarii sa se afle un socialist vopsit precum Ponta avand in spatele sau un comunist veritabil precum Ion Iliescu ? Chiar crezi ca-si doreste o Biserica pastorita de un tip precum Daniel ? Chiar crezi ca dorinta lui cea mai mare este ca-n palatul Cotroceni sa-si faca mendrele unul ca Basescu ce conduce ce-a mai ramas din acea Armata despre care vorbeai ? Tot ce-si doreste MSR Mihai I d e Romania este ….un pempers de buna calitate iar asta ti-o spun din sursa mai mult decat credibila .

  1. @marian ai adunat tot ce nu iti place: monarhie, psd, BOR si le-ai pus pe toate intr-un comentariu de ura fata de ele :)

 2. Iancule fratele meu …in calitate d e bun crestin eu nu urasc nici Monarhia , nici BOR-ul si nici macar PSD-ul ! Aaaa ca doresc ca aceste minciuni numite Monarhie sau BOR sa dispara din preocuparile noastre , asta-i altceva . Stiu ca de partide { si-n special de PSD } nu vom putea scapa vreodata dar macar conceptele de MONARHIE sau de BISERICA si ” institutiile ” ca atare recunoaste Iancule , trebuiesc schimbate din temelii !!!

  1. @marian iar nu sunt de acord cu tine. Dar iti respect parerea. Biserica nu are de ce sa se schimbe. Hristos nu se innoieste ! Cat despre PSD, cine stie ce ne va rezerva viata

 3. @ Marian

  Amin :)) )

  Totusi… e un lucru bun ca asta micu’ nu e si iubitor de maidanezi, ca altfel era un fel de roxana iordache si ne bana instant dupa ce se dadea acida si interesanta in reply-uri. Cumuleaza 2 din calitatile care transforma o persoana logica intr-una jalnica, dar inca nu coboara acolo si le tine in frau. Stiu ca o face plangand in pumnisori, dar o face. Ceea ce e ok.

  1. @nevermind indiferent de ce as fi iubitor, nu are legatura cu faptul ca pe cei care comenteaza aici, mai ales pe niste prieteni vechi ca tine si ca Marian nu v-as cenzura niciodata. Voi aveti ideile voastre fixe, eu pe ale mele, ne intalnim pe aici si ni le expunem si ramanem prieteni. Cat despre plans in pumn, esti departe de realitate, dragul meu prieten :)

 4. @ Ionut

  Aici gresesti. biserica trebuie sa se schimbe si tu, ca religios, ar trebui sa faci eforturi in directia asta. Nu are legatura cu religia, are legatura faptul ca a ajuns un srl de rahat. Hristos, vechi sau nou, ar vrea oameni nu catedrala mantuirii neamului prost si popi cu lovele fara numar.

  Departe de realitate pe dracu :D De aia nu mai raspunzi la faptele de vitejie ale popilor?:)) )))))) Dar, da… nu ai cenzurat chiar daca nu aveai ce sa raspunzi sau te deranja maxim ceea ce se discuta. Probabil o sa primesti la un moment dat un telefon de la insasi mpfj daniel. Sa te vad atunci :D

  1. @nevermind Schimbarea de care vorbiti toti inseamna piederea valorilor crestine. Valori pe care si atat de laudatul nou Papa le recunoaste, spunand si te invit sa dai search pe google, ca Biserica Ortodoxa este singura care a pastrat liturghia de la inceputurile Apostolatului. Nu vreau ca Biserica mea sa aprobe casatoriile gay, sa se renunte la posturile aspre pentru cei care vor cu adevarat sa se impartaseasca, sa se renunte la liturghie asa cum a fost ea dintru inceputuri. Pentru mine, asta e Biserica.

 5. @ Ionut

  Tu faci misto de mine cu raspunsul asta??? Unde a fost vorba de posturi aspre, liturghie si alte chestii care ma lasa rece? Valorile cre(s)tine ale ortodoxismului actual sunt 3: bani, bunuri si putere. Iar iti atrag atentia ca nu discuti cu proaste pe crestinortodox.ro.

 6. Cum Iancule ??? ” Hristos nu se innoieste ” ? Despre ” Schimbarea la fata ” ai auzit pe unde haladuiesti mataluta frate Iancule ? Despre Inviere …cam ce spui ? Daca nici macar invierea Domnului din morti nu-i pentru tine o schimbare ….o innoire , atunci sincer chiar nu stiu ce-ar mai fi !? 8)

  1. @marian Schimbarea la fata a lui Hristos a presupus aratarea firii Sale Dumnezeiesti in fata apostolilor si implinirea profetiilor. Invierea presupune mantuirea. Iar mantuirea si viata vesnica o are cel ce “mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu, caci Eu sunt Viata Vesnica”. Iar asta se petrece doar in Biserica, prin Sfanta Impartasanie

 7. Cu asta , voi BOR ati tinut sub obroc timp de sute de ani gindirea creatoare si inteligenta romanilor , cu teama , cu amenintareaca ne vom pierde valorile crestine !!! Cu respect si prietenie iti dau un citat { poate vei sti din ce autor si mai ales din ce carte este respectivul } dintr-o carte mult mai veche decat BOR si prea fericitul Daniel : ” Unde se aduna doi sau trei in Numele Meu …acolo sunt si Eu ” si inca una ” Vai de voi farisei fatarnici , pentru ca voi sunteti ca mormintele varuite , care pe dinafara se arata frumoase dar pe dinauntru sant pline de oasele mortilor si de orice fel d e necuratenie ” ! Pai nu-ti spusei ca am invatat vreo doi ani de Teologie ??? 8)

 8. @ Ionut

  Vaaaaiiii… ce curios cum nu sunt ale tale dar le aperi cu o fervoare suspecta. Alea reprezinta bor-ul. Pe dovedite :D

  Reciteste, ca poate ai febra si d’aia ai logica lipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *