La Mulţi Ani, Majestate !

Pentru data de 10 Mai  şi pentru Jubileul celor 90 ani.

Regalitatea a revenit ca o necesitate, într-o Românie măcinată de impostura, incultură şi aflată într-o criză socială, politică şi morală fără precedent.

Prin statura, demnitatea şi respectul  de care se bucură regele Mihai, monarhia poate şi trebuie să îşi reia locul cuvenit între valorile României.

Regele Mihai

2 thoughts on “La Mulţi Ani, Majestate !”

  1. Să nu ne pripim. Ar fi păcat să readucem monarhia în discuție doar în semn de protest față de nefericita guvernare actuală. Monarhia trebuie să reintre în inimile Românilor pe căi mai inteligente. Nu trebuie să fie un protest decorativ, ci un stil de viață. Fără slogane stupide, fără insistențe agasante, fără papagali și slugi care execută la comandă. Ar fi păcat să se piardă ideea de DOMNitor. Mă doare sufletul când văd că lumea se adresează oricărui nefericit notoriu cu apelativul Domnule sau, și mai tragic, Doamnă :(

    Sănătate și Speranță, Majestate!

  2. Sa fim seriosi. Alde Hohenzolern au venit rupti in c*r la noi in tara, ca deh, ne trebuia monarhie, si cand au plecat, mai aveau sa incarce si pamantul sa il ia cu ei. Iar acum le dam vile, castele si alte cele ? Ce “maretii” au facut la noi in tara ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *