La cine apelezi când ai nevoie de un cântar industrial

Am auzit destule persoane plângându-se că li s-a stricat cântarul și că n-au idee unde l-ar putea repara. Alții ar avea nevoie de cântare noi. Cele vechi sigur nu funcționează la parametri optimi. Zona în care locuiesc este una bazată pe agricultură și apicultură intensivă. Fermierii au nevoie de cântare mari, robuste, cu care să-și vândă marfa. Apicultorii au nevoie de cântare sigure pentru butoaiele de miere. Producătorii de cereale trebuie să-și cântărească atent remorcile, tractoarele și camioanele înainte de a pleca la drum. Oriunde te uiți cineva are ceva de cântărit. Master Tech răspunde perfect nevoii stringente de cântare industriale, cântare auto, platforme și cântare pentru silozuri!

Cine este Master Tech?

Master Tech este o firmă românească de încredere care dezvoltă, vinde, repară și modernizează cântare și programe software pentru prelucrarea datelor. Pentru cei interesați de serviciile oferite, de istoricul firmei, de certificări și referințe, firma are acum și o sucursală online pe master-tech.ro. Orice firmă de transport sau producție care vrea să se pună la punct cu mijloacele de cântărire trebuie să se uite atent pe oferta online. Firma are deja aproape 15 ani de experiență și o echipă formată din experți și oameni tineri dornici să dezvolte noi produse moderne utile celor mai diverse medii de afaceri și producție. Cântarele sunt metalice dar au și componente electronice. Rezistența lor a fost dovedită pentru că multe dintre ele sunt deja instalate și folosite în cariere de piatră, mine, stații de producție asfalt, stații de reciclare, silozuri și alte locații industriale și agricole.

Ce oferă Master Tech?

Master Tech a perfecționat de-a lungul timpului cântarele auto astfel încât pe master-tech.ro se află în ofertă atât cântare auto monolit, din beton, cât și cântare auto relocabile, din metal. Tot aici se mai află și cântare auto mici sau cele pe axă. Cântarele auto sunt în general greu de întreținut însă echipa Master Tech a reușit performanța de a aduce pe piață niște produse de acest tip care tind spre întreținere zero. Firma oferă și servicii de întreținere, calibrare, montaj pentru produsele pe care le oferă. Firma nu se ocupă doar de cântare auto ci pune la dispoziția clienților și diverse tipuri de platforme industriale de capacități diferite. Platformele industriale sunt cântare electronice de precizie capacitatea lor de cântărire variind de la 300 la 3000 kg. Cântarele Master Tech sunt omologate, certificate ISO, verificate metrologic, ușor de utilizat și întreținut.

image

Toți cei care vor să beneficieze instrumente de cântărire sigure, precise, durabile, rezistente la șocuri și medii industriale sau agricole dure pot alege cântarul dorit de pe master-tech.ro. Produsele au descrieri detaliate, fotografii, ghiduri de utilizare și certificări. Firma are deja instalate peste 170 de cântare în cele mai diverse domenii de activitate așa că și-a dovedit din plin seriozitatea și utilitatea. Nimeni nu trebuie să se mai plângă că nu are un cântar pe care să se poată baza în plin sezon agricol când există Master Tech și oferta lor variată de produse. Experiența te învață că firmele serioase au soluții pentru orice problemă. Nu lăsa problemele de cântărire să-ți afecteze afacerea. Fii la curent cu noile oferte de cântare moderne sau modernizează-ți mijloacele de cântărire alături de echipa de experți Master Tech!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p