La aşa progenituri, ce să aştepţi de la părinţi?

Nu sunt genul care să îşi dorească să comenteze prea mult viaţa privată a unei persoane, atâta timp cât aceasta nu mă afectează cât de cât şi pe mine. Tocmai de aceea am scris mult pe tema legată de beizadeaua Sorinei Plăcintă, tocmai de aceea o să scriu şi despre progenitura Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele (şi ce o mai fi).

Pentru că nu pot să nu mă întreb, oare de ce este atât de greu ca într-o familie să păstrezi nişte legi ale bunului simţ, să îi oferi copilului acea educaţie care să îl ajute să se dezvolte armonios şi sănătos. Da, ştiu că acest copil este fiul vitreg al parlamentarului pesedist, dar, totuşi…

Ce mă scârbeşte la acest personaj? Faptul că pentru el este ok să iasă în public mai feminin decât o femeie, să propovăduiască şi ideea de diversitate sexuală, de ce nu…

Diversitatea e pozitivă, atâta timp cât nu se transformă într-o dezumanizare a ta.

baiatulgabrieleifirea

11 thoughts on “La aşa progenituri, ce să aştepţi de la părinţi?”

 1. Voiam să mă înscriu în PNL din toamnă, dar când văd câtă prostie, nesimțire și homofobie zace în mulți dintre membrii și simpatizanții acestui partid îmi trece repede.

  1. @eugeniu imi pare rau sa aud asta. incearca la IRL sau Miscarea populara…cred ca sunt mai open minded..

 2. @ Ionut

  De ce? Voi o sugeti numai delicat, prin batista?

  Ia si cu copilasi de popi:

  http://www.antena3.ro/romania/din-romania-baiat-de-preot-prins-cu-droguri-198571.html

  http://www.ziare.com/ziare-iasi/stiri-actualitate/preotul-cu-amanta-fiul-traficant-de-droguri-1268271

  http://www.realitateamedia.ro/eveniment/12674-inelciuni-in-umbra-sutanei-fiul-de-preot-epar-cu-taxa-auto.html

  Astept postare. Cu ACELASI titlu :D

  N-am nimic cu ei, doar ca vreau sa-ti demasc un pic ipocrizia crestino-liberala.

  1. @nevermind exemplele date de tine sunt exact in aceeasi categorie de care am scris. beizadele care ar merita batute cu biciul ud. Cu atat mai mult cu cat sunt fii de preoti

 3. Iancule , oare cel ce “voia sa se inscrie in PNL din toamna ” insa s-a razgandit din pricina “prostiei , nesimtirii si homofobiei ce zace in multi dintre membrii si simpatizantii acestui partid ” o sti macar cine a fost cel in numele caruia ” semneaza ” ? Cat despre beizadele ….pai in toate , sau mai toate tarile ” foste ” exista beizadele si cu foarte rare exceptii variind de la tara la tara …toti sant dupa acelasi calapod .Aia de langa el nu-i …Bianca Dragusanu ?

  1. @marian comenteaza pentru prima data pe aici, nu pot sa imi fac inca o idee :D PS: da, aia e dragusanca

 4. @ Ionut

  Neah. Dupa ce ca-ti dublez numarul de vizitatori prin comentarii si acum te citesc cel putin 4 oameni… tu vrei si trafic :)) ))

  Ai prins tu ideea. Nu mai face pe virgina, ca miroase a fofo folosita la greu de daniel :D Sau te-a mintit ala ca miroase dumnezeieste? :)) ))

  M-am gandit la un moment dat sa-mi fac un blog. Cred ca am facut si contul. Nu am timp si-mi este mai usor sa comentez punctual, pe moment. In afara de asta, sa zicem ca ar fi anumite subiecte care sunt interzise in numele “libertatii” de exprimare. De catre alte “virgine” ca si tine, dar de alte rituri… ;) Ca sa nu mai zic ca as folosi un limbaj licentios, ca sa zic asa :)) )

  PS: Vezi ca iar ai “uitat” sa-mi raspunzi punctual si sunt prea harsit sa pun botu’ la acadele. :D

 5. Referitor la Nevermind…stai bland Iancule ca ala …chiar stie ce spune si-n plus de asta…el imi pare ca gandeste mai liberal decat multi dintre cei ce se pretind liberali { dai dracului ca majoritatea au provenit din PCR sau UTC !}insa…habar nu au ce inseamna asta …cu ce s e mananca doctrina liberala …asta considerand ca unii dintre ei stiu ce-i aceea o doctrina ! 8)

 6. @ Ionut

  Tu nu ai atacat doar progeniturile, ci si parintii. Nu o da la intors, ca nu tine.

  @ Marian

  Doctrinar, pntcd ar fi de stanga. Cine s-a mai pierdut in detalii dupa 90? ;)

  @ nik

  Este pe bune.Inclusiv ipocrit si fariseu. Ca orice bun crestin :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *