L-ați văzut pe Grindeanu cum fuma?

Așa o să ne fumeze PSD timp de 4 ani. Cu același tupeu sau nonșalanță cu care azi au venit în fața noastră să ne spună că nu se modifică legea anti-fumat, chiar dacă ne supărăm noi. Pentru că noi oricum suntem plebea proastă. Iar ei fumează unde vor, când vor. Pentru că legea sunt ei.

Așa o să îl vedem și pe Voiculescu liber pe stradă și Dragnea o să facă pe prostul cu noi, ceva în genul: „Ce-ai boss, nu l-am eliberat noi, a evadat el„. Așa o să se sifoneze bani la greu, așa o să se facă grațieri cât pentru toată viața.

Asta este imaginea zilei dintr-o glumă proastă, la care asistăm cu toții. Dar asta e, „boboru„ a decis, acum să luăm popcorn și să ne uităm. E și HD mai nou.

image

Sursă foto: aici

4 thoughts on “L-ați văzut pe Grindeanu cum fuma?”

  1. Ionut ordinea in lume s-a schimbat odata cu venirea la putere in SUA a republicanilor dusmani declarati ai lui Soros cel care de ceva ani prin fundatiile sale incearca sa demoncratizeze lumea.Trump nu recunoaste incalzirea globala si considera ca ecologistii sunt o piedica in calea dezvoltarii industriale din America.Vei vedea in curind ca schimbarile de peste ocean vor influenta si politica din Romania.Probabil ca vom avea o perioada un PSD”’ liber” de influentele directe venite din partea ambasadelor occidentale.La polul opus vom avea una bucata opozitie lipsita de fondurile venite de la Soros.Multe se vor schimba in acesti patru ani de administratie Trump.Eu cred ca PSD tinteste sa aiba si presedinte si prim ministru de la ei .Un partid social democrat adevarat este necesar in Romania dar actualul PSD nu poate spune ca este acel partid.Apropo de legea fumatului/eu as face sa fie totul ca la inceput adica oamenii sa poata fuma unde vor .Legea asta este de o absurditate fara margini deoarece in firme se fumeaza pe fata sau pe neve dupa caz.Pe timpul lui ceasca oamenii nu aveau voie sa foloseasca termoplonjonul pentru A prepara cafea acum astia nu lasa poporul sa fumeze .ceasca nici nu indraznea sa se gindeasca la asemenea lege.

  2. Da Ioane , este rau ca ala fuma { si eu fumez } insa…este mai bine ca-l vedem pe Basescu SENATOR in Parlamentul Romaniei dupa parerea ta ? Am vazut ca { prin vocea autorizata a doamnei Turcan } , liberalii nu sustin acest Guvern . Eu personal le dau maxim sase luni in actuala formula ! PNL care a luat la alegeri 20% din voturi astia vorbesc ? Daca asta nu s e cheama tupeu de prost…atunci nu mai stiu eu ce-i ala tupeu si mai ales cum sa recunosc un prost d e la mare distanta . Nicusor Dan…vad ca , a devenit obraznic si plin d e aroganta inca din prima sesiune reunita a Parlamentului , obraznicie si aroganta ce-l caracteriza de fapt si mai inainte dar acum { mai ales dupa figura cu sotul Clotildei Armand } si-a dat en finne , arama pe fatza . ” Legea sunt ei ” spui matalutza frate Iancu , dar oare era mai bine atunci cand bovina germanica de la Cotroceni isi inchipuia despre sine ca ” L’Etat c’est moi ” iar voi , ” liberalii ” lu’ peste , n-ati suflat un cuvant despre grosolania sa din ziua de 1 Decembrie ? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p