Klaus Iohannis îl sabotează pe Crin Antonescu?

Deloc inspirată, ba chiar extrem de tristă, declarația lui Klaus Iohannis, cel care spune că, dacă PNL nu va lua 20% la aceste alegeri europarlamentare, iar Crin Antonescu demisionează, el va prelua automat conducerea PNL, ca interimar.

De ce spun asta? Pentru că o astfel de declarație, venită de la numărul doi din partid, poate avea două efecte devastatoare:

1) dă apă la moară celor din partid care își doresc o lovitură de palat și înlăturarea lui Crin Antonescu din funcția de președinte. Cum te poți baza pe acești oameni să îți aducă voturile atât de necesare la europarlamentare?

2) demoralizarea activului de partid. Transmiți către ei un mesaj pesimist, un mesaj pe care e chinuie și adversarii politici să îl transforme în realitate.

Nu credeam să spun că și Iohanni mă va dezamăgi.

2013_02_23_klaus iohannis 2_rsz

2 thoughts on “Klaus Iohannis îl sabotează pe Crin Antonescu?”

  1. Johannis nu a făcut nimic altceva decât să explice prevederile Statutului PNL, articolele 72.2 şi 73 în cazul în care Antonescu îşi ţine cuvântul dacă PNL nu obţine minim 20% la europarlamentare.

    1. @Horia intru totul de acord cu tine. Dar nu era mai ok, din punct al mesajului catre activul de partid, catre votanti in general, daca iesea cu mesajul: nu va fi nevoie sa preiau functia de la Crin Antonescu pentru ca PNL va face pste 20%, confirmand ca este cel mai important partid de dreapta? Eu zic ca nuantele conteaza intr-o campanie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *