Kendama se reinventează

Inventat în Japonia după modelul jocului „Damă și cupă”, din Franța, kendama România reprezintă ultima fiță în materie de mișcare în Europa modernă și în lume.

Aspectul cel mai îmbucurător este acela că poate fi practicat de la 4-100 de ani. Nimeni nu s-a accidentat în timpul practicării lui, nici nu s-a îmbolnăvit, dimpotrivă și-a prelungit viața și și-a ameliorat sănătatea. Ultimele cercetări au demonstrat că poate înlocui cu succes gimnastica de recuperare în cazul unor accidente sau semipareze și combate reumatismul și artrozele.

Practicarea regulată a lui echivalează cu o cură de slăbire sau cu ședințe de fitness, de asemenea fiindcă se joacă în aer liber și se bazează pe autocunoaștere, cercetătorii au stabilit că kendana combate pesimismul și vindecă depresiile având ca efect inocularea uneo doze suficiente de optimism.
Kendama pill poate fi comandat ușor pe BookCity.ro și livrat la domiciliul clientului după 24 de ore de la plasarea comenzii. Deoarece costă 74. 99 lei, transportul se asigură gratuit.

Iată care sunt atuurile acestui joc simplu, care fac din el un panaceu de vindecare a trupului, spiritului și psihicului:
– coordonarea simultană, prin gimnastica mâinilor și a picioarelor
-formarea-perfecționarea îndemânării
-creșterea capacității de emitere de strategii de coordonare generală a organismului
-exersarea permanentă a tuturor reflexelor (vizual, dinamic, tactil)
-intersectarea echilibrului exterior al organismului cu cel interior în timpul jocului.
Componentele jucăriei nu sunt din materiale toxice, casabile, ascuțite, care să pună în pericol sănătatea utilizatorilor. Piesele nu pot cauza răniri grave și nu pot fi înghițite.
Kendana este alcătuită din: mânerul, bila de lemn, ața care o leagă de mâner, cupele de mărimi diferite și vârful. Mingiile se clasifică după mărime în: mici, cu diametrul de 3 cm, medii al căror diametru este de 6 cm și cele mari care au diametrul de 8 cm.

Cu ajutorul acestui joc la modă se combat „maladiile secolului”: sedentarismul, obezitatea, dependența de lumea virtuală, de limbajul violent și imagini și reguli care au la bază cruzimea față de semeni sau față de animale.
Comenzile se plaseazăușor: telefonic sau prin poșta electronică, datele de contact ale magazinului fiind: telefon 0725.982 036, iar adresele de e-mail: comenzi@bookcity.ro, info@bookcity.ro.

Operatorii manifestă disponibilitate maximă față de clienți, așteptând comenzile și oferind informații de luni până duminică în intervalul 10-22.
Kendama este surpriza pe care o putem face copiilor, dar și adulților demonstrându-le că ne interesează direct sănătatea lor și dorim să-i apropiem de natură, de echilibru, de frumos și de constructiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *