Juramantul stramb…

Dezbaterea de azi nu se ridica la nivelul celei din 2004 dintre Basescu si Nastase. Nu am avut parte de un joc cu lovituri sub centura sau cu subiecte de un nivel inalt.
Doua sunt momentele cheie ale zilei de azi:

– atacul lui Basescu la Geoana, legat de vizita acestuia de aseara la Vantu acasa, subiect corelat de Basescu cu arestarea unui om cheie in caderea FNI, un anume Popa.
– juramantul din finalul emisiunii. Iar aici am avut parte din nou de marsavia lui Basescu: Turcescu (care merita felicitari pentru cum a gestionat dezbaterea din aceasta seara) l-a pus sa jure ca nu a lovit copilul. Ce a facut tiranul? A jurat cu mana pe Biblie ca nu l-a lovit cu pumnul…incredibila josnicie..dar ce sa ne mai mire la un om care zilele astea se pregateste sa iasa pe usa din dos a istoriei.
Un alt lucru pe care as vrea sa il aduc aici in fata este prezenta in sala, alaturi de Crin Antonescu si Klaus Iohannis, a seniorului PNL, Mircea Ionescu Quintus, cel care astfel a arata foarte clar ca liberalii sunt uniti si ca noi luptam acum pentru un proiect si nu ne-am vandut nimanui. Multumim domnule Quintus pentru acest gest.

3 thoughts on “Juramantul stramb…”

 1. mister, ai fost langa basescu? esti tu copilul despre care se zice ca a fost lovit? atunci de ce acuzi? unde e prezumtia de nevinovatie? sau nu se aplica in cazul asta?

 2. [b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

  Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
  These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
  The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
  This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
  The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p