Jucarii pentru oameni mari

Si adultii au nevoie sa se joace si dreptul sa faca acest lucru. Jocul ne elibereaza de energiile negative si de tensiuni de orice tip, jocul ne apropie de partenerii nostri de incredere.

Ne simtim reconfortant cand cu parteneri stabili, respectand reguli, ne abandonam jocului erotic, care este foarte important si a fost cantat si de marii poeti ai lumii.

“Daca dragoste nu eu, nimic nu e” a devenit principiul de viata al tuturor fiindca fara implinire profesionala, emotionala, sexuala ne simtim frustrati si avem impresia ca traim degeaba.

Si oamenii mari au nevoie si dreptul sa se joace si implicit  au nevoie de jucarii sexuale. Conservatorii le privesc cu manie, dar din moment ce au aparut pe piata mai mult ca sigur ca era nevoie de ele.

Ma gandesc cat de utile ar fi fost in trecut jucarii sexuale pentru femei, cand barbatii lor erau plecati la razboi. In intimitate, si-ar fi inecat dorul si ingrijorarile cotidiene fara ca nimeni sa nu stie si nu ar fi fost deloc condamnabil gestul lor.

kiiroo-pearl-2-interactive-g-sport-vibrator-1-300x300

De-a lungul istoriei, femeia a trecut prin perioade critice si stim foarte bine ca sexul elibereaza organismul de ganduri negre si genereaza o stare de bine organismului. Jucariile sexuale prezente in ranita soldatilor, i-ar fi impiedicat probabil sa violeze femeile din tinuturile prin care treceau, fiindca supravietuitorii povestesc adesea de brutalitatea abuzurilor din acele vremuri tulburi.

Dar este pace si femeile isi pot comanda linistite vibratoare

Fie ca le folosesc singure, fie ca sunt rasfatate de catre parteneri se pot juca fara sa se teama de ceva, fiindca sunt jucarii sexuale sigure si nu au efecte negative asupra organismului. Totul este ca posesoarea sa le curate atent dupa fiecare utilizare si sa le pastreze la loc sigur, sa nu i fie furate sau utilizate abuziv.

Vibratorul Domi Lovense + Usb Adaptor Lovense este rezistent la apa si permite distractia cu un partener de joc aflat la distanta prin intermediul unor aplicatii si a unui dispozitiv. Cu 558 de lei, partenerii despartiti nedrept pot trai clipe unice si se pot bucura de senzatii erotice iesite din comun, in ciuda distantei fizice dintre ei.

Aceste jucarii demonstreaza ca distanta nu poate desparti doi oameni care se iubesc, ci exista posibilitatea ca relatia lor sa devina mai solida.

jes-original-1-300x300

Si barbatii pot recurge la imbunatatiri de dragul jocului in doi. Marire penis garantata se realizeaza natural prin intermediul produselor de pe site-ul magazinului Lovebuz.ro.

Domnii isi pot comanda gelul din titan pentru marirea penisului si erectie de durata mare sau pompa de marire a penisului.

Fiindca nu exista discriminare, iar livrarea se face discret si prompt, adultilor, comandati-va jucarii si bucurati-va de efectul lor magic!

 

 

2 thoughts on “Jucarii pentru oameni mari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p