Jucarii educative pentru bebelusi

Jucariile sunt cele mai frumoase cadouri pe care i le putem face unui copil. Inca din primele momente ale vietii unui bebelus si pana cand acesta devine un adolescent cele mai potrivite cadouri de care se va bucura cu siguranta sunt jucariile. Unui copil ii place sa se joace, adora jucariile de toate felurile inca din primul moment al vietii sale. Suntem norocosi ca azi pe piata jucariilor putem gasi jucarii care vor fi folositoare unui copil si l vor pregati pentru viata dezvoltandu-i gandirea.

De aceea este important ca in momentul in care cumparam o jucarie pentru un copil sa alegem o jucarie care ii pune si mintea la contribuitie. Am fost uimita sa descopar cate jucarii educative bebeexista pentru copii de peste un an. Varsta la care copii incep sa faca primii pasi, sa rosteasca primele cuvinte, este o etapa foarte importanta si de aceea acum este momentul potrivit sa le oferim copiilor jucarii care sa le dezvolte dexteritatea si gandirea.

image

O jucarie destul de interesanta pe care am descoperit-o recent, potrivita pentru un copil de peste 1 an este o girafa, BigJigs, o jucarie pentru dexteritate in forma de girafa. Cu aceasta jucarie copii vor descoperii universul captivant al activitatiilor motrice. Jucaria in forma de girafa este foarta colorata, captivand astfel atentia copilului, si are rotite putand fi foarte usor plimbata atat pe covor dar si pe o masuta. Jucaria este colorata si are foarte multe bilute de diverse culori captand astfel atentia micutilor. Ea contribuie la dezvoltarea dexteritatii copilului si coordonarii miscarilor ochi-mana. Este fabricata din lemn si respecta standardele europene. Jucarie girafa are un pret foarte mic, putand fi achizitionata foarte usor de foarte multa lume.

O alta jucarie educativa , de data aceasta putand fi achizitionata si pentru bebelusi incepand de la varsta de 6 luni, este Mingea Magica Vtech, o minge de la care bebelusul va auzi o serie de cantecele, sau fraze despre forme geometrice, animale, numere, toate in limba romana. Mingea Magica Vtech detine un motor ce face ca printr-o simpla apasare de buton sa inceapa sa se rostogoloeasa si sa redea din inregistrarile pe care le detine, oferind distractie pentru un timp destul lung bebelusului. In cazul in care ne dorim o jucarie mai spectaculoasa pentru copilul nostru, putem alege o jucarie deosebita care va capta atentia si celor mari. O asfel de jucarie este Carticica Muzicala in limba romana Fisher Price. Carticica, este o jucarie interactiva in limba romana si contine o serie de cantece pentru copii, care vor invata lucrurile de baza.

Jucaria este in forma de viermisor ce tine paginile cartii impreuna, iar fiecare pagina contine cate o poveste. Totodata, carticica muzicala are 3 butoane ce ii va invata pe copii numerele, culorile si literele, iar luminile ii vor indica copilului ce pagina este activa. Este o jucarie interesanta, educativa ce are rolul de a ii dezvolta o gandierea logica copilului dar si de a il invata lucruri deosebit de importante.

Jucariile educative au rolul de a ii oferii copilului atat distractie, de a il atrage datorita formelor diverse si a culorilor pe care le detine o astfel de jucarie dar si de a educa copilul, de aceea aceste jucarii sunt foarte importante in educatia si dezvotarea unui copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *