Jilava, mai aproape de Dan Voiculescu

Ziua de ieri a fost cum nu se poate mai frumoasă. Pentru toți cei care așteptăm ca justiția să îl trimită după gratii pe Dan Voiculescu, lucrurile păreau a merge către o nouă amânare, către o nouă săptămână de libertate nemeritată pentru turnătorul securist.

Chiar și el era vesel și relaxat când a venit la Curtea de Apel, unde chiar și-a permis și câteva laude la adresa noului complet de judecată. Căci, nu e așa, de la cel mai pupat în fund om din lume, nu te puteai aștepta la altceva. Numai că, spre după amiază, veștile au început să curgă: toate excepțiile (de fapt tertipuri de a mai amâna un pic judecata) au fost respinse. Pe bandă rulantă. Apoi a venit și sechestrul pus pe o parte importantă din averea mogulului.

voiculescu

Pentru ca la final să vină și știrea care a cutremurat Cangrena 3: Următorul  termen este pe 7 iulie și avocații ambelor părți au fost înștiințați să aibă pregătite pledoariile finale, judecătorii Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea fiind pregătiți să dea și verdictul pe 7 iulie.

Nu are rost să vă descriu disperarea salariaților de la Antena 3, conștienți de faptul că se poate pune sechestru și pe ei, sau, mai rău, să fie disponibilizați fără plăți compensatorii și fără perspectiva de a-și mai găsi un loc de muncă. Cred că declarația lui Ciuvică e suficientă: ”Înțeleg că domnul Băsescu a găsit plutonul de execuție la Curtea de Apel”. Și ar fi trebuit să le vedeți și privirea pierdută.

Pentru cei care vor să vadă cum au decurs audierile de ieri, citiți aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *