Jetrun – solutii moderne de incalzire

Atunci când ne hotărâm să ne construim o familie ,trebuie implicit să ne construim sau să achiziționăm o casă, deoarece trebuie un mediu în care să ne creștem viitorii copii. Până atunci alte puncte avem de bifat pe lista vieții noastre. Oamenii adoptă diverse metode de a genera căldura în căminul propriu în funcție de loc, cel mai adesea .

image

Spre exemplu, locuitorii de la bloc nu pot avea pe post de generator de căldură decât caloriferul, spre deosebire de cei care stau la casă, care generează căldura prin intermediul sobelor , centralelor sau a șemineelor. Pentru aceia care stau la casă și doresc să își schimbe un coș de fum sau poate acum v-ați mutat și nu sunteți mulțumiți de ce ați găsit acolo vă prezint site-ul jetrun.ro. Aici aveți prezentate o mulțime de produse printre care se numără coșuri de fum , ventiloconvectoare, sisteme de ventilație, dezumidificatoare , umidificatoare, chiller, aeroterme electrice sau aeroterme.

Dacă am tot vorbit despre coșuri de fum , să vă și prezint unul pentru a avea și dumenavoastră o viziune mai bună aspupra produselor de aici. Gama de coșuri de fum inox sd –dw-fu sunt o alegere foarte inspirată. Se poate folosi pentru orice tip de combusitibil , lichid, solid și gazos. Are o temperatură de lucru care variază între 400 și 600 de grade celsius . Izolația este din vată minerală cu o grosime de 32,5 sau 55 mm, se îmbină la interior sau exterior prin cuplaj de bord, mufă sau colier. Pe lângă acestea mai întâlniți aici și alte modele de coșuri cum ar fi coșuri de fum autoportante ses, coșuri de fum cu sitem de perete simplu,coșuri de fum pentru sobe și șeminee .

Ofertele complete, precum și alte exemple de produse le puteți consulta accesând site-ul de referință jetrun.ro care stă la dispoziția dumneavoastră .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p