Je suis Brădet

Cred că acesta este exemplul cel mai clar de heirupism, manipulare și prostie de care dă dovadă acest popor. Vine Ministrul Sănătății, deja mult hulitul Achimaș Cadariu și spune că există posibilitatea ca lactatele Brădet să fie cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă copilașii internați la Marie Curie.

Poporul român simte că e ceva necurat, că dușmanii dacilor vor să ne distrugă brânza și cașul de la gură, așa ca sare în apărarea patronului lacrimogen. Și dă-i și plângi, și dă-i și cu o linguriță de iaurt. Se cere demisia lui Achimaș, i se cere lui Cioloș să arate că e român și să guste și el din brânzeturile Brădet.

Prea bun…prea ca la țară..stai, asta e din altă reclamă.

Și ajungem azi. Când primim următoarea știre:

”Conducerea ANSVSA a anunţat, vineri, că peste 20 de tone de produse lactate de la firma argeşeană „Brădet” au fost retrase de pe piaţă. O decizie similară a fost luată în Spania (1.112 kg) şi Italia (546 kg), acolo unde existau produse ale firmei de lactate româneşti.

„Au fost retrase de pe piaţă toate produsele fabricate în luna februarie. Există posibilitatea ca produse să mai fie în casele oamenilor. Le recomandăm să nu le consume”, a declarat Andrei Butaru, directorul ANSVSA.

Comisia Europeană a emis o alertă privind posibila existenţă a bacteriei Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România, după ce Italia a semnalat îmbolnăvirea copilului român internat în Florenţa. Alerta, emisă în sistemul Comisiei Europene privind siguranţa alimentară (RASFF), atrage atenţia asupra riscului existenţei bacteriei "Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România".”

Ca să fie bine să nu fie rău.

bradet

2 thoughts on “Je suis Brădet”

  1. In loc de ” Je suis Charlie ” sau Je suis ….Bradet ” mai bine ne-am tatua pe frunti fiecare dintre noi : ” JE SUIS CRETIEN ” !!! Nu cred ca-i vorba neaaparat despre dusmanii cuiva , ai dacilor sau…ai romanilor in general ci , mai repede cred ca prostia sta cu regele la masa . Ti-am mai spus mai nu stiu cand : daca era vorba despre o multinationala ….era liniste si pace dar a sa pentru un patron roman….cine dracu vrei s a plateasca daca pe un ministru l-a luat guyra pe dinainte ? Fireste , atunci cand tipul dupa ce va fi dat in judecata statul roman , guvernul romaniei si va fi castigat….de platit vom platii cu totii , adica si eu si tu frate Iancu si…toti romanii , doar nenorocitul ala ” tehnocrat ” , va dormii linistit pe perna-i….tehnocrata , acolo la Bruxelles !

    1. @Marian mare dreptate ai cu ”je suis cretien„ – cu adevarat asta caracterizeaza poporul asta atat de usor de manipulat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p