Ipocrizia Elenei Udrea – faza pe religie

Sunt oameni politici, personalități publice pe care, oricât ai încerca să le scoți din tiparul creat de propria lor personalitate, atitudine, nu ai cum să reușești așa ceva. Pentru că oamenii respectivi nu pot fi decât așa cum sunt ei.

Ca să vă dau câteva exemple: Pe Fuego nu ți-l poți imagina cântând rock, pe Iliescu nu ți-l poți imagina participând la un pelerinaj religios. Iar pe Elena Udrea nu ți-o poți imagina altfel decât ca…pe Elena Udrea. Ori, când spui numele ei, imaginea care ți se creionează este una de genul: femeie care arată bine, femeie arogantă, femeie pe care nu o poți încadra sub nicio formă în tiparul de casnică. O femeie unsă cu toate alifiile, o femeie care nu se dă în lături de la nimic pentru a obține ceea ce își dorește. O femeie pe care, așadar, nu ți-o poți imagina stând cu zecile de minute să mediteze, ci mai degrabă o vezi dând telefoane să se rezolve „scurt și curat„ problema care a supărat-o.

Ce observăm, cel puțin în ultimele 3 zile, din partea Elenei Udrea? O nouă încercare de fariseism, de ipocrizie. Una religioasă, de data aceasta. Pentru că, așa cum era evident, tânăra și proaspăta creștină Udrea nu prea stăpânește termenii și modul cum se manifestă un creștin ortodox practicant, ea creează un adevărat terci dogmatic – teologic:

– se roagă

– citește Paraclisul Maicii Domnului

– rostește mantre

– face yoga (meditație)

– citește o carte, Sistemul Maestrului, de Haanel, care nu prea intră în sfera de acceptare a ortodoxiei.

– Într-un final, deși postește și încearcă săpară o creștin-ortodoxă veridică, o dă cu manta, vorbim de energia creatoare și mai puțin de Dumnezeu.

Ce speră Elena Udrea să obțină cu asta? Greu de estimat. Ce reușește? Aici e simplu. un exercițiu de imagine cel puțin la fel de nefericit ca cel de pe vremea când croșeta, dădea cu mopul și gătea, din vremea alegerilor parlamentare din 2012.

udreasexy

4 thoughts on “Ipocrizia Elenei Udrea – faza pe religie”

  1. Ba desteptule , dar pe vremea cand exista ” Crucea de piatra ” crezi dumneatu ca ” pensionarele ” de-acolo , nu mergeau SAPTAMANAL la Biserica sau ca n-aveau sub perna { alaturi d e prosop } si ” Visul Maicii Domnului ” ??? Diferenta dintre curvele alea si curva asta o dau doar banii si relatiile pe care le are asta insa….tot curva e si tante Nutzi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *