Ion Iliescu, la 83 de ani

Acum mulţi ani, nu aş fi crezut că voi scrie vreodată despre Ion Iliescu, mai ales de ziua lui.

Multă vreme, pentru mine, Ion Iliescu a reprezentat cea mai mare greşeală a peste 20 de ani de istorie a României. Uitându-mă retrospectiv, dar mai ales ţinând cont de faptul că am descoperit un rău şi mai mare, Băsescu pe numele lui, nu îmi mai estre greu deloc să îi urez La Mulţi Ani şi să îi doresc toate cele bune !

ion-iliescu

8 thoughts on “Ion Iliescu, la 83 de ani”

 1. Sper să moară iliescu în chinuri groaznice pt tot răul pe care l-a făcut româniei.

  Ion Iliescu, un adevărat cancer al poporului român. Voi deschide şampania când va crăpa odată şi va fi cea mai fericită zi din viaţa mea.

  MOARTE LUI ILIESCU VREM.

 2. dupa ce lingi fundul lui Nastase, acum ai ajuns si la Iliescu ? :D
  asteptam felicitari de ziua lui Becali pe blog, si tipete despre cum nu ne mai trebuie UE, iar cel mai bun prieten al nostru e Putin.

  esti tu liberal.. cum sunt eu papa de la Roma.

  1. @va nu ling niciun fund al lui Iliescu. Un singur lucru mi-as dori in ceea ce il priveste: sa nu moara pana nu spune tot adevarul legat de revolutie. Postul meu e scris comparativ cu betivul ce ne conduce acum, un rau mult mai mare decat ar fi putut fi vreodata Iliescu.

 3. “Sarac si cinstit”, nu s-a imbogatit, dar i-a avut sub aripa protectorare de closka komunista, pe toti baronii locali ai PDSR – actual PSD. A nascocit degringolada cu Vadim-Tudor in 2000, cand s-a distrat cu electoratul roman, confuz cu 2 candidaturi ale dreptei : Stolojan si Isarescu.

  Cat de mult ii doresc sa traiasca ! Pentru a da socoteala .. Azi, fiind ziua lui de nastere, iti dorim, un sincer La Multi Ani, tovarese Ilici !

  http://patrickdan.blogspot.ro/2011/03/ion-iliescu-la-multi-ani.html

 4. Eu cred ca a io abiordare fundamental gresita. Tu crezi ca pe acest pamant exista un singur rau pe nume basescu. Eu zic ca daca exisat un rau mai mare decat altul nu trebile sa le ignorma pe cele mai mici. Asa ca te rog sa nu uiti:
  – mineriqadele din ianuarie 1990
  – minerioadele din iunie 1990 (cati oameni au murit? cati au fost schiloditi?)
  – minerialele ulterioare
  – inceputul dezastruos de economie de piata in care Ion si Petre faceau legea.
  – guvernarea Nastases
  Cred ca sunt suficiente!

  PS: iti recomanda sa vezi filmul pentru care nu o sa ai nevoie de subtitrare “Despre oameni si melci!” E vorba de acea perioada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *