Ioan Rus – demisia ! PS: Ba nevastă-ta-i curvă !

Este insuportabil aerul acestor zile. Este insuportabilă atitudinea celor din PSD. Oamenii aceștia au acaparat spațiul public, dar nu pentru a ne comunica despre o bună guvernare sau interes al lor pentru țară, ci doar pentru a ne spune că:

– noi suntem Justiția ! Ne doare-n pix de orice altceva care nu are legătură cu protecția penalilor noștri !

– nu ieșiți în stradă să protestați ! Vom ieși noi și mai mulți și vă vom cotonogi !

– Sunteți toți niște curve !

Și pentru că tot suntem la curve, declarația halucinantă de azi a lui Ioan Rus ar trebui cu adevărat să ne facă să ieșim și să alergăm jigodiile astea pe străzi:

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”

Cred că singurul mesaj, sub forma unei licențe, logic, așa cum ne și explică Rus într-un comunicat: ”De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar în cadrul emisiunii, ca formularea folosită este o “generalizare artistică, o licență”,  este: Bă, Rus, mă-ta-i curvă !

mihai_vasilescu_ioan_rus

2 thoughts on “Ioan Rus – demisia ! PS: Ba nevastă-ta-i curvă !”

  1. Iancule….Ioan Rus chiar are dreptate insa , trebuia sa precizeze si faptul ca , Romania a avut de-a lungul crizei un PIB mai mult sau mai putin ridicat si datorita acestor oameni care…risca ca , ” copii sa le devina golani iar nevestele curve ” si ceva mai mult , trebuia sa fi precizat si cine-i vinovat de faptul ca , acesti oameni au ales sa munceasca prin Europa pentru ” poate 1500 de Euro ” in loc sa stea dracului si sa munceasca aici in tara pentru ….poate 400 de Euro si asta in cel mai bun caz . Iancule , nevasta lui Rus…a murit cam de multa vreme si cred ca , constatarea dumitale s e adreseaza acualei neveste a dl.ui Rus …ceva mai tinerica si evident mai apetisanta 8) . Am inteles ca si-a inaintat demisia . Sa fie primit ….AMIN si mai sper frate Iancule ca , incepand de azi , cariera politica a dl.ui Rus s-a incheiat sper , PENTRU TOTDEAUNA !!!!!!!!!!!!!!

    1. @marian in mod normal, carirera lui politica de orice fel ar tb sa fie incheiata. Dar traim in Romania si aici totul e posibil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *