Intrebare publica pentru premierul Traian Boc !

Domnule pseudo prim-ministru Emil Boc,

Am o intrebare publica la care va solicit un raspuns:

In discutiile cu FMI s-a spus foarte clar ca: pentru a beneficia de o noua transa de bani de la ei masurile de reducere a pensiilor si salariilor trebuiesc luata in timp util, astfel incat pana pe 28 iunie boardul FMI sa aiba pe masa sa actele publicate in Monitorul Oficial.

Cum astazi dumneavoastra ati anuntat ca aceste masuri nu mai intra in vigoare de la 1 iunie ci “la data adoptarii lor” si cum sansele ca ele sa devina active pana in 28 iunie sunt nule, va intreb: De ce nu renuntati la aceasta obsesie personala a lui Basescu de a nimici poporul si nu va puneti serios pe treaba pentru a gasi solutii alternative de echilibrare a deficitului bugetar fara a face rau unor categorii sociale si asa daramate?

BREAKING NEWS: Uniunea Europeana a venit astazi cu o informare prin care spune ca in discutiile cu autoritatile romane s-a convenit inclusiv cresterea taxelor, daca masurile de reducere a pensiilor si salariilor nu sunt implementate la timp.

2 thoughts on “Intrebare publica pentru premierul Traian Boc !”

  1. BOC spune:
    “- Pentru ca nu-mi scoate Traian bateriile si nici telecomanda nu pot sa i-o iau ca sunt prea mic…exista doar o sansa, sa o scape pe jos si atunci sa o pot lua eu pentru ca el si asa vede dublu si nu stie care e telecomnada buna”
    Am incheiat citatul:)) =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *