Interviu cu Dumnezeu…

Mile, nu am sa te plang….eu nu am stiut sa imi plang nici mortii mei…si crede-ma, poate ii vei intalni pe Sus, sunt multi…mereu am fugit de moarte, cu cat ea ma cauta mai des…Te va plange familia ta, cei care acum se uita probabil in gol si se intreaba de ce tu…de ce acum…de ce…

Te stiam de la televizor…m-am mirat cand dupa o perioada te-am vazut ca ai disparut…erai un fel de Catalin Radu Tanase mult mai reusit..te-am redescoperit apoi cu ocazia campaniei pentru Daniel Raduta…ce lectie de viata…dar si de moarte ne-ai oferit cu ocazia asta..

Intr-unul din ultimele posturi de pe blogul tau spuneai ca vrei sa te faci om de zapada…si Doamne…cat a mai nins…parca pentru tine, numai pentru tine…Acolo in cer nu vei avea razboaie, nici catastrofe…dar totusi, ceva vreau sa te rog: fa un interviu cu Dumnezeu si prin picaturi de ploaie..sau prin fulgi de nea…transmite-ne cate un semn din ceea ce iti va povesti Batranul…

7 thoughts on “Interviu cu Dumnezeu…”

 1. PS Chitara lui Mishu Calian o sa o dau copilului lui Daniel. Iar cand va creste mare am obtinut promisiunea lui Alexandru Ivanov ( un chitarist care chiar are clestele pe grif ) ca il va invata sa cante.

  Restul e linişte

 2. Lectie de moarte.. da. Blogosfera a murit azi putin, alaturi de el. Multi nu au mai avut chef sa scrie nimic. La tv o tot dadeau cu imbecilitatea aia cu Voicu. Dar pe cine interesa? Era si Mile blogger ca noi toti de pe-aici. Azi am fost toti in doliu.

 3. @Irongates: prea liniste…
  @Lilick: asa este…azi am vazut cum linistea s-a asternut peste tot onlineul..pentru acel online pentru care moartea lui Mile a fost moartea unui prieten si nu o stire..

 4. @CrissDinu: asa este crisu…sus in cer e o armata de oamani minunati…
  @Sorinica: nu a fost cazul lui Mile..el a fost tot timpul alaturi de noi..

 5. Da, dar noi am fost alaturi de el? Eu ma refer la faptul ca multe persoane care merita, ar trebui sa fie asa laudate si in timpul vietii. Sa il aduca cineva la emisiune sau sa faca un filmulet si sa arate ce lucruri bune face persoana respectiva. De ce doar lucrurile rele sunt aduse intotdeauna in fata(ca scandaluri de pitzi si alti retardati) primele si nu si cele bune?(vorbind la general acum)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *