Îngrijire personală și cosmetice: în slujba unui ten sănătos

Proiecțiile sociale asupra frumuseții poartă însemnele influențelor culturale care traversează, la un moment dat, societatea. Pentru a nu trăi o deznădejde perpetuă în legătură cu standardele mereu în schimbare, și-n ceea ce privește frumusețea, articolele vestimentare, și tot arsenalul aspectelor care ne definesc rolurile sociale, de la ceea ce reprezentăm în esență, până la manierele avute, putem alege calea de mijloc, apropiindu-ne de lucrurile care ne subliniază farmecul personal, nu ne afectează sănătatea și ne ajută să ajungem atât la un echilibru, cât și la bucuria de a exista, în ciuda defectelor pe care le-am putea găsi oricând, dacă ne trecem prin sitele care sunt prezentate ca fiind mereu criteriile esențiale ale frumuseții.

Când vine vorba de îngrijirea personală eficientă și accesibilă, atât în cadrul saloanelor, cât și pentru uzul propriu se încearcă abordări holiste, astfel încât atât femeile, cât și bărbații să se bucure de produse care să-i ajute să atingă cu ușurință rezultatele dorite. În ultima vreme, mariajul dintre tehnologie și adaptările cât mai naturale a dat rezultate, pentru că s-a constat că a nu fi intruzivi, folosind medicamente ori creme costisitoare, de exemplu, deși poate avea un ritm de lucru mai greoi, asigură rezultate sigure și satisfăcătoare, pe un termen lung. Măsurile puțin invazive în ceea ce privește cosmeticele și îngrijirea, cu produse calitative și cu ajutorul specialiștilor ori bazându-ne pe propria pricepere, sunt mult mai puțin costisitoare în privința prețurilor și ne ajută ca prin tehnici cunoscute să sporim ajutorul pe care-l dăm corpului nostru.

Pielea este unul dintre principalele organe ale corpului. Pielea feței ocupă locul central al importanței, pentru că este însăși imaginea noastră și ne asigură prezența socială în lume. Un ten cu probleme de acnee și greu de curățat este întotdeauna o problemă supărătoare, cu implicații psihologice și sociale diverse. Indiferent de vârsta sau de sexul persoanelor, acneea apare din cauze diverse și tratamentele sunt prescrise de dermatologici după diverse analize care găsesc cauzele profunde ale acesteia. Pentru rutina zilnică de îngrijire a feței, o curățare profundă și o hidratare corespunzătoare este pasul esențial pentru a ține sub control impuritățile, punctele negre, excesul de sebum și a înlătura astfel mediul propice apariției acneei.

Poză 1

Noile dispozitive de curățare a tenului se bazează pe tehnica simplă a deschiderii porilor în prealabil (există aparate care au această funcție, ori ne folosim de clasica baie de aburi pentru ten) și aspirarea în profunzime a impurităților. Puterea acestor dispozitive și siguranța lor pentru ten le fac imbatabile. O îngrijire constantă și profundă prin curățarea tenului duce la diminuarea imperfecțiunilor pielii. În timp, tenul nu mai devine mediul propice pentru avansul acneei, iar pielea este relaxată, sănătoasă, fără să fie supusă unui tratament invaziv. Folosit de către saloane sau în confortul propriei case, un astfel de dispozitiv funcționează în doi pași importanți. Prima dată, prin intermediul funcției cu aburi, se deschid porii. Următorul pas este reprezentat de pătrunderea profundă a porilor și aspirarea impurităților. Prin mișcări circulare, nu mai mult de trei secunde în același loc, pielea este curățată cu ușurință și se vindecă treptat, prin resursele proprii, de acnee.

Poză 2

în categoria dispozitivelor multifuncționale pentru față, se înscriu aparatele care îndeplinesc mai multe funcții, pe lângă cea de curățare și tratare a acneei, cum ar fi eliminarea cicatricilor, reducerea ridurilor, hrănirea pielii, îmbunătățirea elasticității acesteia, asigurând în timp încetinirea îmbătrânirii pielii. Cu un astfel de dispozitiv multifuncțional de îngrijire a feței aveți în confortul propriei case beneficiile unor tratamente complete la salon, economisind importante sume de bani și stabilind independent un program constant de îngrijire. Tipurile de LED diferite acoperă anumite funcții cum ar fi: vindecarea petelor și a decolorării pielii, îngrijirea ridurilor, tratarea acneei, cu diverse grade de intensitate, în funcție de problemele cu care pielea se confruntă. Mic și compact, un astfel de aparat suplinește profunzimea tratamentelor complexe realizate în saloanele specializate, la prețuri foarte accesibile.

poză 3

În funcție de necesitățile fiecărui ten, pot fi alese și dispozitive specifice, cu o anumită funcție, precum cea a îndepărtării punctelor negre. Deși minuscule, punctele negre cauzează probleme majorității persoanelor, sunt inestetice și ne fac să ne simțim inconfortabil în orice situație. Pentru a ne bucura de un ten sănătos pe termen lung, folosirea unui dispozitiv care se bazează pe aspirare sau tehnologia LED reprezintă o măsură excelentă. Cu puțini bani, propriul cămin poate deveni spațiul intim al tratamentului complex al tenului. Prima luptă cu acneea și imperfecțiunile va fi câștigată, tenul va fi curat! Și în aceasta constă și frumusețea, în viziunea SelGot, în sănătate și stare de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *