Independența financiară nu ține cont de varsta

Independența financiară este un concept pe care îl auzim din ce în ce mai des pentru că există un număr din ce în ce mai mare de persoane care își doresc acest lucru. Din acest motiv, antreprenoriatul a devenit un domeniu în care un număr din ce în ce mai mare de persoane își încearcă norocul.

De ce zic că își încearcă norocul? Pentru că unii dintre cei care doresc să devină antreprenori nu se bazează pe nimic altceva decât pe noroc. Evident că acest lucru nu este suficient, motiv pentru care aceștia eșuează în încercarea de a deveni oameni de afaceri. Dar de ce ai nevoie pentru a-ți câștigă independența din punct de vedere financiar? În primul rând, de foarte multă muncă, dorința, perseverență dar și de o viziune foarte închegată, atât pe termen scurt, mediu cât și pe termen lung. Aceste ingrediente le-a avut și Iustin Paraschiv, antreprenorul care a fost desemnat cel mai tânăr milionar în euro. Dar până să ajungă în această postura, Iustin Paraschiv a muncit enorm de mult și a riscat atunci când a trebuit.

Aventură acestuia în mediul de afaceri a început când acesta se află în studenție când, la rugămințile părinților a acceptat să îi ajute pe aceștia pe timpul vacanței în afacerea pe care aceștia deja o aveau. Era vorba despre un abator și o carmangerie. Orele petrecute în cadrul acestei afaceri l-au făcut pe Iustin Paraschiv să înceapă să se informeze din ce în ce mai mult despre acest domeniu de activitate. Astfel, acesta a înțeles care sunt plusurile și minusurile acestui domeniu de activitate motiv pentru care un an mai târziu Iustin Paraschiv se lansează în afaceri. Acesta își deschide pe cont propriu prima firma, Carminstin, ce avea că obiect de activitate comerțul cu produse alimentare.

Iustin a demonstrat că nu s-a mulțumit cu puțin în momentul în care profitul pe care la obținut de pe urmă firmei sale, la investit în achiziționarea de terenuri agricole. Analizând un pic parcursul în afaceri al acestui antreprenor, se poate spune că achiziționarea de terenuri agricole a fost una dintre cele mai bune decizii pe care Iustin Paraschiv a luat-o în domeniul afacerilor. Creșterea valorii terenurilor deținute ia permis lui Iustin Paraschiv să își extindă domeniul de activitate, motiv pentru care acesta deține printre altele ferme de porci, pui, vite, precum și fabrici de furaje.

In cazul în care dorești să afli mai multe informații despre acest antreprenor de succes citește mai multe despre el de aici.

In concluzie, pentru a deveni independent din punct de vedere financiar nu trebuie să ai o anumită vârstă ci doar o viziune foarte bine definită legată de ceea ce vrei să faci pentru a ajunge independent din punct de vedere financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *