Miroase iar a ars în România…

10 oameni care se luptau pentru a supraviețui în lupta cu noul coronavirus, internați la secția ATI a Spitalului Județean Neamț, intubați, au murit arși de vii într-un incendiu izbucnit ieri seară. Alți 7, printre care și medici, sunt în stare gravă.

Imaginați-vă, doar…cât de dureroase, demne de cel mai nedrept iad sunt imaginile cu ultimele clipe ale acestor oameni: intubați, luptând pentru fiecare gură de oxigen, înconjurați de flăcări, arși, ca și când iadul și-a luat nedreptul tain fără ca să fi dat măcar un avertisment. Câți dintre ei, deschizând poate ochii, nu și-ori fi spus în gând: ”Am murit și am ajuns în iad?”.

Din păcate, iadul lor, iadul multora dintre noi se manifestă aici, în această țară. Ca și când, fix în interiorul Grădinii Maicii Domnului, ca o ironie a sorții, bunul Dumnezeu a făcut și cel mai scurt drum spre Iad.

Au murit 10 oameni. Și descoperim, iar, că nu avem suficiente paturi la mari arși, asta la 5 ani de la Colectiv. Au murit 10 oameni și, de data aceasta, pentru că nu îl ajută politic, Iohannis a ieșit să spună condoleanțe, că îl doare inimă și că să ieșim la vot, popor de putori ce suntem. Au murit 10 oameni dar azi e duminică, e după Black Friday, au murit pe mandatul lui Șică, acesta le-a fost destinul, corupția nu mai ucide. Guvernul nu mai trebuie să plece.

Au murit 10 oameni. România este, iarăși, un uriaș și nedrept crematoriu.

2 thoughts on “Miroase iar a ars în România…”

  1. Iancule , tu ai baut vreo damigeana cu… COVID DEMISEC ??? Cum sa plece Guvernul pentru… DOAR 10 insi arsi de vi ? TREBUIE MINIM 60 { ca-n cazul alora d e la Colectiv } sa se transforme in fripturi pentru ca , macar unul dintre membrii acestui Guvern de CRIMINALI LIBERALI { lasa ca nici cu criminalii PSD nu-mi este rusine ! } , sa se gandeasca sa-si dea demisia si NICI MACAR ATUNCI N-AI GARANTIA CA SE VA INTAMPLA ASTA ! Au murit 10 insi arsi de vi intr-o sectie ATI ? GHINION !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.