Important unor anvelope de calitate

Anvelopele sunt un subiect sensibil pentru fiecare sofer atunci cand vine vorba de reinoirea lor. Fiind insa o achizitia care se intampla o data la o perioada lunga de timp, orice conducator auto are ragaz sa cantareasca optiunile indeajuns incat sa ia o decizie corecta. Factorul decizional in majoritatea cazurilor este cel ecnomic, alegem setul de anvelope care costa cel mai putin, insa realitatea este ca un set de cauciucuri de buget ajung sa ne coste, in timp, mai mult decat unul premium.

anvelope de calitate online

Un set de anvelope de buget este construit in urma unor analize foarte scurte si uneori fara a fi facute teste fizice asupra capacitatii unui profil in timpul rularii sau modul in care se comporta. Prin urmare, capacitatile lor nu sunt cu adevarat testate de catre producator, ei doar oferind rezultatele unor teste ipotetice de laborator. Acesta aspect se resimte in principal in timpul condusului, cand un set de cauciucuri de buget nu ofera performantele dorite in timpul unei franari sau urgenta sau in timpul unor viraje stranse.

De asemenea, un detaliu putin cunoscut in randul pasionatilor auto este faptul ca nu exista o autoritate internationala care sa reglementeze testele in urma carora se ofera clasele de performanta ale anvelopei. Fiecare producator in parte isi testeaza profilele si ofera clasele de performanta in urma testelor. De aceea este un caz comun sa vedeti profile de buget cu aceleasi clase de performanta ridicate precum o anvelopa de la un producator premium.

Un profil de la un producator de top este testat riguros pe diferite suprafete de condus, pentru a se atesta capacitatile pe care le ofera. Indiferent de tipul de autoturism pe care il conduceti, din gama compacta, medie sau SUV, diferenta intre un set de anvelope auto ieftine si un set de anvelope premium se va simti.

Daca doriti sa faceti economia la achizitia unui set de cauciucuri noi, va recomandam sa optati pentru cumpararea de anvelope online, preturile fiind minime si accesibile oricarui sofer. Puteti sa analizati site-ul de acasa din confortul casei si sa optati pentru orice tip de anvelope. Livrarea este gratuita, beneficiati de 2 ani garantie si certificat de conformitate. Conduceti mereu cu anvelope in stare buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *