IMartisoare.ro – locul unde vei gasi martisoare pentru toata lumea

Anul 2021 parea pana nu demult, anul in care lucrurile o sa revina la normal, cand vom scapa de masti, manusi, dezinfectant si distantare sociala. Dar lucrurile nu sunt asa cum ne-am imaginat noi, si pare ca va mai dura putin pana cand lucrurile vor incepe sa mearga pe fagasul lor normal. Cu toate aceste suntem de parere ca nu trebuie sa lasam acest virus, care deja a reusit sa ne schimbe radical stilul de viata, sa ne mai conduca viata. Si, respectand in acelasi timp regulile impuse de autoritati, sa incercam sa traim cat mai liber si sa ne bucuram de frumusetele vietii alaturi de cei dragi.

Un eveniment care ar trebui sa ne aduca mai aproape de cei dragi si sa ne insenineze ziua, este 1 Martie, ziua in care baietii si barbatii vor darui fetelor si femeilor martisoare ca simbol al venirii primaverii. Daca si tu vrei sa sarbatoresti aceasta traditie, iata de unde poti cumpara cele mai frumoase martisoare, care sa se potriveasca fiecarei femei din viata ta.

Daca te gandesti sa astepti targurile de martisoare, iti recomandam sa te mai gandesti, pentru ca este posibil ca in acest an sa se organizeze fie mai putine, fie cu prezenta limitata.

IMartisoare.ro este magazinul care aduce primavara mai aproape de tine si cei tragi tie. Este locul in care bei gasi cea mai variata gama de martisoare, de la martisoare cu nume, martisoare bratari, martisoare brose, martisoare din aur si argint etc., dar si cadouri specifice lunii Martie. Mai mult decat atat, acestia au o gama variata si de martisoare lucrare manual, dar si martisoare unicat. Prin urmare, poti fi sigur ca ai optat pentru un martisor cu adevarat special.

Tu cum vei proceda in acest an cu martisoarele? Nu uita ca martisorul este un simbol care transmite o poveste frumoasa, indiferent de dimensiunea sau valoarea sa. Mai mult decat atat, rolul acestuia este acela de a aduce zambete, bucurie si fericire… dar si primavara in inimile noastre.

Indiferent de locul din care vei achizitiona martisoarele nu uita sa le oferi din inima.

2 thoughts on “IMartisoare.ro – locul unde vei gasi martisoare pentru toata lumea”

  1. ” Unei femei pe care o iubesti , nu-i oferi un martisor de doi lei . Ai oferi o bijuterie , o masina… o villa in Toscana caci astfel vei primii cu adevarat iubirea pe care-o astepti . ” Mihaela Radulescu 6 Februarie 1992 interviu la Televiziunea Romana… inca libera . Ai inceput inca din Februarie sa-ti vinzi marfa Iancule ? Ai luat-o pe urma alora de la Penny ? Vezi sa nu uiti de florarii caci , inclusiv flori ofera amarastenii pentru asi arata dragostea . Daca nici in perioada asta nu faci bani an gross , al dracu’ Iancu , atunci cand ??? Sanatate sa ai tu si copii copiilor tai pentru a face praf averea agonisita astfel !!!

    1. @Marian Eu rămân acel romantic incurabil care va crede că dragostea nu se măsoară în valoarea darurilor ci în cele mai ascunse și frumoase mărturisiri. Chiar dacă acestea nu sunt costisitoare. Săptămână cu vești bune să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *