Ieşi afară, javră ordinară !

Ceea ce s-a întâmplat aseară trebuie să fie doar începutul unor manifestări de protest. Da, chiorul a retras Legea Sănătăţii, dar nu e suficient.

Raed Arafat trebuie să se reîntoarcă la Minister. Plus, mai există o miză imensă: comasarea alegerilor.

Sunt tot atâtea motive pentru ca manifestările de aseară să continue şi astăzi. În ciuda unor evidente presiuni şi măsuri de forţă pe care le vor lua mizeriile portocalii, în speranţa că acestea ne vor speria.

PS: Faptul că aseară, până aproape de miezul nopţii, sute de români au protestat, reprezintă şi prima mare victorie a onlineului românesc. Dincolo de campaniile unor ahtiaţi de bani, dincolo de toţi pupincuriştii care ling la dosuri de A-listeri, iată că o campanie lansată pe Facebook a convins oamenii să iasă în stradă şi să astfel să fie retrasă din dezbatere o lege dezastruoasă.

rares manescu

9 thoughts on “Ieşi afară, javră ordinară !”

  1. M-a bucurat mult faptul ca oamenii intradevar au PROTESTAT, ma asteptam la altceva, la ce am vazut in trecut….
    Dincolo de asta, presimt ca iar voi auzi in mijloacele de transport in comun telefoane sunand cu ringtone-ul ” iesi afara javra ordinara “. :)

    1. @addicted: da, a fost cu adevarat o miscare de sustinere in adevaratul sens al cuvantului. hmmm, eu am ratat ringtoneul cu “iesi afara, javra ordinara”:)) )

  2. Si vi se pare in regula scandarea??? La adresa presedintelui tarii in care traiti? Eu cred ca aveti o problema…
    Este o scandare suburbana, a unor oameni poate disperati dar cu un grad de cultura inferior, care nu face decat rau din punct de vedere al societatii in general.

  3. Iancule, bine ca am ascultat-o pe Teodora Marinescu si mi-am luat fular cu mine.De azi incolo nu-mi va mai lipsi din ” dotare”!Insa cu cateva mii de insi …nu facem mare lucru, chiar dca printre aia cateva mii sint si tineri si bosorogi ca mine, chiar daca printre aia sint profesori si…maturatori de strada. Insa am fost uimit de faptul ca nu numai tinerii acceseaza facebook-ul ci si astia deja trecuti de tinerete asa ca mine…si crede-ma erau destui ” mosnegi “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *