Idea Bank, banca ta online

Idea Bank este banca oamenilor care vor sa inteleaga cat mai bine piata financiara si vor sa fie consiliati atunci cand aleg un credit sau vor sa face economii.
Recent lansata in Romanja, banca deja a creat efectul de “buzz” pe piata financiara. Idea Bank se angajeaza sa consilieze clientii si sa-i ajute sa faca cele mai bune alegeri.
Site-ul Idea Bank este prietenos cu utilizatorul si ofera toate informatiile necesare acestuia.Programul sucursalelor Idea Bank, precum si indicii publici de referinta si marj de dobanda pot fi aflati rapid de pe pagina Informatii Utile.
In incheierea articolului trebuie sa va spun ca Idea Bank face parte din Getin Holding, un grup puternic din Polonia, cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 8.000 de angajati.

image

Colaboratorii bancii doresc sa se afirme tot mai mult prin noua strategie de extindere a functiilor foarte bine sistematizate electronic, prin carduri sau credite online, pentru a defini complet structura programelor economice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *