Ia-ţi internetul cu tine în orice colţ uitat de lume

Ţi-ai luat modemuri peste modemuri…abonamente peste abonamente, încercând să ai astfel la îndemână, în orice moment, conexiunea de internet fără de care nu mai poţi exista. Vrei să fi în orice moment capabil să le oferi cititorilor blogului tău articole din vârful muntelui, de sub mare sau din peşteră? Vrei să uploadezi pozepe facebook în timp real chiar şi din ultimul cătun din România?

Acum ai soluţia: Lamit Company a lansat in acest an cea mai ieftină soluţie de acces la internet bidirecţional prin satelit LTH (Lamit To Home) adresată clienţilor ce işi desfăşoară activitatea in zonele izolate, unde alte servicii de telecomunicaţii nu sunt accesibile.

Avantajoase financiar, aceste abonamente îţi oferă control total asupra activităţii tale din online. Eu unul mă bag la treaba asta..Voi?

Mai multe detalii aici.

One thought on “Ia-ţi internetul cu tine în orice colţ uitat de lume”

  1. Bravo baieti! Mereu veniti cu chestii interesante. Imi place mult ideea si costurile par excelente. Faca cum o verificare online sa vad cine este firma care furnizeaza serviciile si apoi ii contatez sa vad conditiile. Revin cu date concrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *