Iată de ce trebuie să ții cont atunci când cumperi o husă de telefon (P)

Cheltuiți sute, chiar mii de lei pe un nou smartphone, asta este adevărul. De ce să nu cheltuiți un pic mai mult pentru a vă asigura că nu este zgâriat sau spart? Prietenii noștri electronici ne servesc în mod credindicios, până când îi scăpăm în apă sau îi lăsam la mila copiilor curioși.

Telefoanele inteligente devin din ce în ce mai avansată și în prezent există destul de multe telefoane impermeable, dar marea majoritate nu va suprabiețui unui accident nevătămat. Dacă doriți să aflați ce i s-ar putea întâmpla telefonului vostru într-un astfel de caz, puteți verificat numeroasele teste de deteriorare postate online. Acum că sunteți convinși că aveți nevoie de o husă de telefon sau o folie pentru dispozitivul vostru Apple, haideți să discutăm despre cum să alegeți accesoriile potrivite.

1.    Câteva cuvinte despre preț: veți găsi rar cel mai bun preț pentru o husă de telefon direct pe site-ul producătorului. Când vă hotărâți asupra husei pe care o doriți, faceți o căutarea comparativă înainte de a achiziționa. Amazon și eBay sunt de cele mai multe ori cele mai ieftine locuri pentru a face o achiziție.

2.    Fă-ți temele înainte de achiziție: citiți recenziile huselor care vă interesează. Chiar dacă nu puteți găsi o recenzie pentru modelul vostru specific de telefon, alte recenzii pentru același producător vă vor oferi un sentiment general al calității. Recomandarea mea este să încercați husele de telefon de pe TAMO TAMO.

3.    Alege caracteristicile de care ai nevoie: gândiți-vă la caracteristicile suplimentare pe care le-ați putea dori la o husă. Pentru tablete, o husă cu stând ar putea fi vitală. Unele huse oferă, de asemenea, mai multe posibilități de poziționare, precum și balamale de 360 de grade. Faceți o listă cu aceste caracteristici înainte să începeți căutarea. Poate că va doriți o husă care să vă protejeze telefonul împotriva apei sau a prafului. Posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba despre husele de telefon.

4.    De câtă protecție aveți nevoie? În primul rând trebuie să vă gândiți dacă sunteți un pic mai neîndemânatici cu telefonul vostru. Dacă sunteți mai neglijenți din fire, atunci ar trebui să vă achiziționați o husă rigidă, care să vă protejeze telefonul chiar și atunci când cade pe o suprafață de beton. În cazul în care sunteți destul de atenți, puteți achiziționa o husă cu protecție de bază. Diferența dintre acestea este volumul și greutatea, dar și prețul. O husă de bază va fi mai ieftină, dar va proteja mai puțin. Mai există însă și un alt tip de huse, care arată ca un fel de ramă. Aceasta se numește bumper și protejează de jur împrejur, marginile telefonului. Este realizată de regulă din silicon și absoarbe șocurile care se produc în timpul scăpării telefonului pe o suprafață dură. Și aceasta ca și husele de bază, nu oferă o protecție extraordinară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *