Husa ultra thin aluminium bumper

Oare sunt persoane care nu inteleg utilitatea unei huse de protectie pentru un smartphone? Eu unul nu pot concepe ca smartphone-ul meu sa fie “gol” si expus. A doua zi dupa ce mi-am cumparat un iPhone 6 cautam cu mare interes pe internet o husa de protectie buna pentru el. Nu puteam sa-l primesc altfel in viata mea decat oferindu-i o “haina” care sa-l fereasca de accidente, mizerie si alte impuritati.

13121
Am dat peste o husa de protectie Ultra subtire Aluminium Bumper de la Vetter, am dat click instant pe “cumpara acum” si de atunci o folosesc cu mare drag si inca cred ca are o utilitate foarte mare, ma ajuta sa-mi protejez investitia pentru ca, dupa aproape 1 an telefonul meu inca arata ca nou.
Inainte de iPhone 6 am avut un alt smartphone mai low cost, pe care intr-un moment de neatentie l-am scapat pe jos si s-a dezmembrat cu totul: bateria intr-o parte, capacele prin alta parte. L-am cules de pe jos, l-am reasamblat si a functionat mai departe. Am ramas atunci cu carcasa sparta, cateva zgarieturi serioase si m-am invatat minte ca este mai sigur sa protejezi decat sa zici ca esti tot timpul atent.

res_42920a4c19b3bd2d88f453a5d878d48c_full
La husa de protectie Ultra Thin Aluminium Bumper de la Vetter mi-a placut foarte tare culoarea Rose Gold, sau altfel zis un argintiu roze, o combinatie care confera telefonului meu un plus de eleganta si stil. Mi-a placut de asemenea ca este super subtire. Ok, folosesc o husa, dar nu tin sa-mi ingramadesc telefonul intr-un sac si sa-l ascund de ochii lumii. Deci, husa de la Vetter mi-a luat ochii. In afara de mixul culorilor deschise, pot spune ca aliajul din aluminiu este cel care garanteaza ca husa este cu adevarat rezistenta impotriva unui accident sau un soc, dar si impotriva zgarieturilor.
Husa a fost creata cu mult bun simt de cei de la Vetter si atrage printr-un finisaj special. Textura aluminiului este anodizata si se afla in contrast cu marginile lucioase si usor rotunjite.

123123
Nu pot sa trec cu vederea faptul ca inca de la inceput mi-a placut ca pot sa instalez husa foarte rapid. Sistemul de inchidere este simplu si usor de folosit chiar si de cele mai neexperimentate si neindemanatice persoane. Pur si simplu, husa se potriveste pe telefon si se inchide o siguranta. Asta e tot. Suprafata de contact cu smartphone-ul este prevazuta cu un material delicat impotriva zgarieturilor marginilor. Materialul din interior este extrem de moale si protejeaza ecranul telefonului foarte bine.
Ultra Thin Aluminium Bumper de la Vetter are un pret promotional, garantie 12 luni si poate fi achizitionata de pe site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *