10 thoughts on “Honorius Prigoană s-a înscris în PNL !?!?!”

 1. Urmeaza a se inscrie in PNL Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Regele Gunoaielor s-a certat cu Basescu rau , curand va face dezvaluiri picante .

 2. sa fim seriosi, actuala conducere a pnl ar accepta pe oricine in partid (minus basescu, udrea, boc, probabil), mai ales daca cel in cauza are bani si influenta. si nu inteleg, cum adica „la voi in partid”? de mult e partidul „lor”. voi sunteti fraierii de umplutura.

 3. sunt anti-usl .. insa, in cazul dat, nu am motive sa “ma bucur” de “problemele” pnl_ului.

  cea mai mare greseala a orice sistem totalitar a fost si este ideea ca .. “fiul raspunde pentru tatal sau”.
  nu e corect sa judeci in felul asta.
  orice om are dreptul .. “sa se trezeasca” si sa devina mai bun.

  1. @v nu ma leg de el ca om, desi am mari dubii, insa nu au ce sa caute in PNL. daca acest partid are nevoie de astfel de oameni, inseamna ca nu mai are nevoie de mine

 4. Si ne mai miram ca “prostii” demonstreaza la Cotroceni ,iar “inteligentele” teribile din p.n.l. (expre cu mici ) isi petrec concediul pe alte plaiuri !!!Si-i doare’n gaoz de starea natiunii .Ce mai conteaza ? Sicrie in C.V. ca-i fost prezidel-chiar si interimar ? Sicrie .Bon . Acum sa ne-apucam sa facem averi ,ca doar n-om fi noi prostii (fara ghilimoaie) Romanicii si sa murim sarantoci !!!

  Alea jacta est !Suntem condusi de maimutoi fata de care :whatever: aia din Marea Adunare Nationala iereau neste adevarati sfinti !!!!

  1. @lucidu nu stiu daca asta este scopul lor final..sa faca averi..dar prin unele gesturi din ultima perioada au dezamagit foarte multa lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *