Hepy, Impuscaturi fara victime

Jocurile video sunt, probabil, cea mai buna inventie de la televizor incoace. Prin intermediul lor, cei pasionati de video, animatie si povesti fantastice, pot trai clipe de intensitate iar cand se deconecteaza revin la viata normala.

In familia noastra, atat copiii nostri cat si noi, adultii, ne jucam jocuri video online, de pe site-ul Hepy.ro. Acest site gazduieste o multime de jocuri pentru toate varstele iar categoriile sunt foarte diversificate. Pe hepy.ro exista jocuri de-a bucatareasa sau coafeza pentru fetite, jocuri cu masini, puzzle online, jocuri de aventura sau jocuri cu impuscaturi.

Printre jocurile preferata ale lui Vladut se numara cele cu impuscaturi. Desi multi privesc aceste jocuri cu impsucaturi ca niste mijloace de violenta ce pot crea indivizi dezechilibrati, eu consider ca sunt terapia ideala pentru a scapa de stres sau nervi. De fiecare data cand Vladut are toane, il lasam, o ora, sa impuste zombii sau teroristi, apoi zambetul ii revine la loc si totul este bine.

dsgdfhdfh

Si noi, la inceput, am fost destul de sceptici cand am citit despre terapia cu jocuri video, insa vazand rezultatele am inceput sa le aplicam si noi ca adulti. Este cel mai bun mod de a te descarca dupa o zi la munca sau daca ai avut un conflict cu cineva. Te poti inchide o ora in universul virtual iar cand ai terminat totul este din nou fresh.

Pe Hepy.ro am descoperit jocuri de care nu auzisem niciodata, precum Lumea Vanatorilor, un joc cu impsucaturi, in care jucatorul intra in postura unui vanator iar, prin intermediul mousse-lui, impusca diverse animale din padure pentru a debloca harti si arme noi.

Este jocul de care m-am atasat cel mai mult iar pe locul doi se afla jocurile cu pescuit. Aceste jocuri mi-au permis sa ma relaxez chiar si pe timp de iarna, cand afara erau -10 grade. Decat sa inghet cu un bat in mana, pe malul raului, prefer sa pescuiesc in meidul virtual, din cortul scaunului meu. Acest joc indeamna jucatorii si la conservarea speciilor, intrucat nu poti deranja fauna daca pescuiesti pesti virtuali.

Jocurile online sunt foarte bune pentru copii, mai ales pentru cei care sunt mai agitati din fire. Pentru Vladut, jocurile cu impsucaturi au fost cea mai buna terapie dar, in acelasi timp, a invatat diferenta dintre realitate si joc. Stie ca in viata reala oamenii nu trebuie sa se impuste iar jocul nu este decat un scenariu imaginar, asemanator unei carti de fictiune.

Recomand jocurile online de pe site-ul hepy.ro, deoarece sunt bine realizate s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *