Hell’s Kitchen (P)

Da ! În seara asta debutează poate cel mai așteptat show de la noi. Am văzut câteva episoade din versiunea originală ”Hell’s Kitchen”, cu Gordon Ramsay și trebuie să recunosc că abia aștept să îi văd pe Bontea, Florin Dumitrescu și Scărlătescu într-un show exact pe stilul lor.

Bucătăria, mai ales bucătăria unui restaurant de 5 stele, este un câmp de război, de decizii pe secundă, de limite împinse dincolo de extrem. Sper să avem un show pe măsura așteptărilor. Marea premieră e azi, de la 20.30, pe Antena 1.

Și dacă tot vorbim de bucătărie, de artă, de talent la gătit, nu pot să nu vi-i recomand pe cei de la www.megashopping.ro, care vă pun la dispoziție tot ce vă doriți în materie de produse pentru gătit. Mai mult decât atât, în această perioadă ei derulează și o campanie:

”Mega Shop Net SRL, faciliteza clientilor de pe www.megashopping.ro , ca la fiecare cuparatura efectuata de pe site de minim 250 Lei, sa primeasca cu titlu de CADOU un CARD de cumparaturi cu o valoare initiala de 50 Lei, pe care o va putea volosi la cumparaturile ulterioare de cel mult doua ori, beneficiind astfel de reducere substantiala la oricare din produsele achizionate, indiferent daca acestea sunt deja in reducere ori promotie, conditia fiind ca valoarea minima totala a cumparaturii sa fie de 250 Lei, si astfel va putea obtine un nou CARD CADOU, iar acesta se va putea folosi pe acelasi principiu la efectuarea urmatoarelor cumparaturi.

Regulamentul Oficial Card Fidelitate MEGASHOPPING

Art. 1. Mega Shop Net SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Nerva Traian Nr. 23-25, Sector 3, este administratorul magazinului www.megashopping.ro , si are calitatea de “Organizator” al programului de fidelitate si emiterii CARD-ului catre clientii care fac cuparaturi online sau telefonic.

Art. 2. Obtinerea CARD-ului cu titlu de cadou si cu valoare nominala de 50 Lei, se acorda tuturor clientilor care cumpara produse in valoare minima de 250 Lei, si astfel clientul devine “Participant”.

Art. 3. Participantul poate utiliza CARD-ul la urmatoarele cuparaturi cel mult de doua ori pana la atingerea cuantumului valoric de 50 Lei, cu conditia de a respecta regula cumparaturii exprese de valoare minima totala de 250 Lei.

Art. 4. Participantul poate transmite CARD-ul, oricaror alte persoane, pentru a face cumparaturi, cu conditia ca valoarea nominala a celor 50 Lei sa nu fie deja consumata integral (folosirea de cel mult doua ori duce automat la consumarea sumei valorice a celor 50 Lei) si anume sa se poate face cel putin o cumparatura cu valoare minima totala de 250 Lei.

Art. 5. Participantul poate primi doar un CARD CADOU la o cumparatura cu valoarea minima totala de 250 Lei, insa desigur ca la o noua cumparatura in aceleasi conditii poate primi un nou CARD cu posibilitatea utilizarii acestuia in conformitate cu Art. 2 si 3.

Art. 6. Participantul obtine cadou CARD-ul si nu poate invoca in nici un fel pretentii asupra valorii nominale, respectiv suma de 50 Lei, acesta avand doar posibilitatea folosirii sumei cu conditia cumparaturilor din magazinul online www.megashopping.ro .

Art. 7. Neutilizarea, pierderea CARD-ului, nu poate face obiectul vre-unei obligatii din partea comerciantului de a acorda beneficii participantului, atata timp cat acesta nu poate determina cu exactitate codul inscris si unic. Deasemenea incercarea de a frauda in vre-un fel codul, duce automat la anularea CARD-ului, si respectiv pierderea beneficiilor participantului, in plus clientul respectiv sa nu mai poate obtine un nou CARD, decat cu acordul expres al organizatorului, dupa ce acesta se va putea edifica pe deplin de buna-credinta a participantului.

Art. 8. Valoarea totala a cumparaturilor este reprezentata corect de sistemul magazinului in sensul includerii valorii produsului, taxe curierat (daca este cazul, in functie de distanta fata de cel mai apropiat centru de distributie al curierului), din aceasta valoare se va opera reducerea ce face obiectul CARD-ului; nu exista restrictii in cazul produselor la care deja s-a operat reduceri de pret si nici produsele care se afla in promotii.

Art. 9. Valabilitatea CARD-ului este incepand cu data de 15 septembrie 2014, ora 9:00 si se sfarseste la data de 31 decembrie 2014, ora 23:59. Pentru noua campanie participantii vor fi anuntati de catre organizator pe site-ul www.megashopping.ro prin misloacele specifice online sau telefonic.

Art. 10. Organizatorul nu solicita date suplimentare din partea participantului, decat cele strict necesare, respectiv cele introduse in campurile pentru comenzile online sau telefonice, acestea fiind: Nume, Prenume, Adresa pentru livrare, Numar de Mobil ori Telefon, optional adresa de e-mail.

Art. 11. Cumparaturile cu CARD-ul cadou, nu afecteaza in nici un fel termenii si conditiile de pe site-ul www.megashopping.ro , acordarea tuturor celorlalte drepturi si obligatii.

 

Procedura de obtinere a CARD-ului in doi pasi simplu, extrem de eficient si reciproc avantajos.

  1. Clientul intra pe site-ul www.megashopping.ro si alege produsul sau produsele pe care doreste sa le cumpere, daca valoarea totala a cosului este de minimum 250 Lei ori mai mare, automat Clientul devine Participant, astfel la livrarea coletului sau coletelor va gasi CARD-ul.
  2. Pe verso-ul CARD-ului se afla inscris codul, pe care il poate folosi la urmatoarele cumparaturi de minim valoare 250 Lei, in campul in care va apare trebuie introdus respectivul cod, apoi validat, astfel o prima etapa de reducere la cumparaturi se va aplica valorii totale si implicit primirea unui nou CARD cadou pentru cumparaturile viitoare, desigur ca valoarea CARD-ului initial valoric de 50 Lei se diminueaza la jumatate, respectiv 25 Lei, care raman valabile pentru folosirea a doua oara, insa veti primi un CARD nou tot cu valoare initiala nominala de 50 Lei, astfel ori de cate ori veti face cumparaturi cu valoare minima de 250 Lei, aveti ca beneficiu reducerea acordata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *