Hai să învăţăm 2.0 împreună – episodul pilot. Ce am învăţat?

Cum Cristian China Birta nu îmi mai permite să comentez pe blogul lui, îi răspund aici la primul sa epistolă către slujitorii 2.0

Zice Cristian:

Se dau următoarele:
– cineva scrie pe blog că ”X – adică tu – este un dobitoc, care se ocupă de jeguri” (nu ăsta e subiectul principal, ci printre altele zice asta, e important de precizat)
– altii dau RT sau zic de alea cu ”mare dreptate are”, adică promovează, cum ar veni, ce zice respectivul (unii din cei ce fac asta sunt, firește, cei care zic că îți sunt prieteni)

Se cere:
– cum procedezi cu cei care au promovat sau, după caz, aprobat postarea în care tu ești făcut dobitoc?
– accepți explicațiile lor cum că aprobarea lor s-a referit la celelalte chestii care s-au scris în postare, nu, firește, la ce s-a spus despre tine?
– accepți varianta lui ”măh, nu am citit tot ce a scris ăla și nu am văzut că zice nașpa despre tine”?
– dai din umeri și mergi înainte sau reacționezi într-un fel sau altul?

Bun. Deci întrebarea din lecţia de astăzi este: Dacă cineva, oricine, îl face pe Cristi dobitoc..sau în orice alt fel, cum de voi, poporul 2.0, nu reacţionat ca nişte misionari adevăraţi şi în loc să săriţi pe blasfemiator cu pietre, îi mai daţi şi rt-uri?

Când vă spuneam că omul vă cumpără…nu mă credeaţi..iată că a venit momentul să daţi socoteală.

6 thoughts on “Hai să învăţăm 2.0 împreună – episodul pilot. Ce am învăţat?”

  1. @Semanticus: scopul meu este sa ii fac pe cat mai multi sa inteleaga cata falsitate se ascunde in spatele acestui om. atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *