Habemus Cod Fiscal !

Și cui folosește, ar veni întrebarea imediat următoare? Este cât se poate de evident că actuala clasă politică nu face decât să ia la mișto marile teme ale societății actuale. S-au întâlnit preț de câteva ore acum 2 luni și au votat un Cod Fiscal, au reușit și azi, în mai puțin de o oră, să iasă cu un alt Cod Fiscal.

Dacă 19% cota de TVA nu este un proiect sustenabil, nu-i nimic, înseamnă că 20% sigur este.

Așa zice domnul Nicolicea, expertul trimis de UNPR la aceste consultări. PNL i-a avut acolo pe marii economiști Petrache și Nicolaescu.

Primul ministru a zis că orice e de negociat în acest cod, numai TVA nu. Fix ăla s-a schimbat. PNL a ieșit că vrea TVA de19%, dar este extrem de fericit că avem 20%. Alte măsuri, nu mai contează.

Cine suferă din toată treaba asta? Economia, zona de business care nu are mult dorita predictibilitate, noi. Noi toți.

media-144006380364560600

3 thoughts on “Habemus Cod Fiscal !”

  1. GOGULE habemus un cod fiscal prost si observ ca nimeni nu dezbate subiectul pe larg.Avem articolul 185 din cod iar asta este un articol ce aduce aminte de romanele lui Zaharia Stancu.Ponta saracu se dovedeste a fi mai satrap decit Basescu Boc si Videanu la un loc.Ponta nu are inima pentru cei fara venit ,el vrea cu orice pret sa plateasca salariile medicilor.probabil ca atunci cind va dori sa majoreze salariile profesorilor o sa nascoceasca rapid niste taxe scolare .Asta este politica psd actuala ,o politica in care victima /psd /s-a transformat treptat in calau /probabil din cauza santajului cu dosarele lui Ponta aflate pe masa dna .Viitorul este sumbru pentru Romanul de rind .Iohanis si Ponta rescriu pagina cu pagina ferma animalelor varianta pentru uzul romanului amarit.decretele lui ceasca palesc in fata legilor si codurilor actuale Ponta nu repara ceva .Ponta schimba legea de la un an la altul pentru a masca saracia din tara noastra.Astia ne reformeaza pina o sa ne deformeze de tot.Probabil ca toate or sa aiba un sfirsit caci nu poti sa iti asupresti propriul popor in numele profitului cu orice pret.Vremea platii o sa vina.Germania cit de curind o sa decada iar atunci mai mult ca sigur vor veni alti politicieni cu alte idei .Atunci se va schimbs si realitatea in care traim in prezent .Euimi doresc o romanie fara influente puternice din afara ,o romanie pentru romani.Politicienii actuali nu sunt decit purtatorii de cuvint ai cancelariilor din vest,ei nu tin cu cu noi ,romanii.Eu cred ca acest cod fiscal este începutul de sfirsit al lui ponta

  2. gogule ce vor face tinerii care termina o forma de invatamint si nu au loc de munca ?vor plati pentru ei parintii .base a taiat 25 la suta din salarii pe fata ,asti mai intii dau pe urma iau mascat sub anestezia crestriii salariale.si in acest timp imigrantii trimisi de germania rontaie si rontaie si rontaie din ce este al meu si al tau si noi platim si plstim ca de avem de unde pentru ca in curind ponta va creste si iar va creste salariul minim si sa vezi atunci cum vor creste amenzile si va creste si valoarea platii asigurarii ca de ponta nu este prost ,el stie sa scoata bani si din piatra seaca.

  3. a fost dur comentariul ? cenzura trebuie sa functioneze pina la capat ca de din greseala in greseala pina la victoria finala.codul fiscal tot un cod prost ramane iar reducerea tva implica cresterea impozitelor si largirea bazei de impozitare.statul functioneaza pe avarie si incepe sa ia o serie de masuri nepopulare .ce traim noi astazi a fost aplicat si in sua iar rezultatele se vad.solutia finala ar fi sa ne bage pe toti la puscarie si dupa o perioada de detentie sa ne eutanasieze

Leave a Reply

Your email address will not be published.