Grinch de twitter

Exista pe twitter fel si fel de oameni. Pasionati de orice, pusi pe glume, Zane si oameni care nu fac altceva decat sa ofere informatie. De ceva timp insa a mai aparut un personaj…grinch-ul de twitter – e cel care incearca in orice mod posibil sa le distruga bucuriile celorlalti, nu vrea decat sa ii ia la misto si se hraneste doar din glume rasuflate si din antipatii personale, dezvoltate in functie cum se trezeste.

Multi ma vor intreba de ce sunt atat de sinucigas sa ma pun cu acest guru al onlineului romanesc si astfel sa imi sacrific viitorul meu profilic in acest spatiu. Raspunsul e simplu…cand ajungi sa iei la misto intr-un mod demn de rahova niste fete minunate, care au reusit prin dorinta lor de a face bine sa aduca in doar o saptamana peste 30.000 de euro in contul lui Daniel, inseamna ca tu chiar risti sa devii caz patologic.
Cineva mi-a descris cel mai bine acest om: “Ii este groaza sa vada ca oamenii se imprietenesc, solidarizeaza”. Am observat asta si in momentul in care a inceput sa ia la misto campania “No Basescu Day”. Eu zic asa: Draga Grinch, fa si tu o campanie macar pe jumatatea unui “No Basescu Day” sau macar strange un sfert din suma stransa de Oana si fete si abia apoi ia la misto pe cine vrei.

PS: Pentru cei care vor simti nevoia sa imi spuna ca sunt subiectiv, ca am scris acest post pentru Oana le raspund cu drag: poi normal ca sunt subiectiv…Oana e un suflet de inger, in timp ce altii se poarta ca si cand nu ar mai avea suflet…

4 thoughts on “Grinch de twitter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *