Grila de primăvară Antena 3 – să moară Antonescu !

Am văzut pe internet acest program tv special al Antenei 3 și, dincolo de latura lui umoristică, nu ai cum să nu observi că despre asta cam este vorba la echipa de comando de la Grivco. Iată cum arată acest program:

10.00-11.00 Previziunile zilei cu Sabina Iosub – Subiect: Să moară Crin Antonescu !
11.00-12.00 Se întâmplă în România cu Maria Coman – Subiect: Să moară Crin Antonescu!
12.00-12.30 Buletin de ştiri pe tema Crin Antonescu este naşpa
12.30-12.40 Buletin meteo: Crin Antonescu vinovat de ploile din ţară.
12.30-13.00 Publicitate: Crin Antonescu este un produs nevandabil.
13.00-14.00 Se întâmplă în România cu Maria Coman – Subiect: Să moară Crin Antonescu!
14.00-15.00 Ştiri pe tema situaţiei dezastruoase din PNL şi să moară Crin Antonescu.
15.00-17.00 Esenţial cu Alina Petrescu – Subiect: Să moară Crin Antonescu şi Trăim decenii de împliniri pesediste (O, ce bun eşti tu Victor Ponta şi ce rău este Crin Antonescu).
17.00-18.45 100 de minute cu Alessandra Stoicescu – Subiect: Victor Ponta te iubim că ca tine nu găsim şi Să moară Crin Antonescu!
18.45-20.30 La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor – Subiect: Crin Antonescu să moară, să moară şi Băsescu (50-50%).
20.30-21.30 Subiectiv cu Razvan Dumitrescu – Subiect: Să moară Crin Antonescu şi ce de rahat este PNL.
21.30-23.10 Sinteza zilei cu Mihai Gâdea. Invitat permanent: Victor Ponta Preşedinte – Subiecte: Trăim decenii de împliniri pesediste, Să moară în chinuri Antonescu, Avem echipă, avem valoare şi Mă ameninţă duşmanii.
23.10-24.00 În gura presei cu Mircea Badea – Subiect: Antonescu este de căcat şi alte subiecte.
24.00-10.00 Reluări şi Să moară Antonescu.
Ştiri din sport: Crin Antonescu primeşte cartonaşul roşu.
Festivalul de film DAKINO: Kill sleepy Crinn.

badea-gadea-voiculescu-vacanta

Bravooo…țipete și urlete de fericire la Grivco S-a descoperit, iată, apa caldă ! Deci Crin Antonescu doarme. Ce chestie, ca un om, în anumite momente ale unei vieți să mai și doarmă. Probabil că motanul Felix nu închide ochii niciodată. Sau nu o să îi mai închidă, când va schimba lenjerii pentru hotel, un hotel mai special, cu un pat nu tocmai confortabil, de la Rahova, cel mai probabil. Iar disperarea e mare, atât pentru familia Motanului Felix, cât și pentru mulți din cei ce și-au făcut loc pe lângă el.

Revenind, de câțiva ani de zile, oricât de mult s-ar chinui unii să găsească niște hibe în viața lui Antonescu, nu prea au succes. Și așa rămân cu toții doar la una singură: aceea că ar dormi, că e leneș. Niște acuze cu adevărat penibile, dacă stăm să ne gândim că acest om are un copil de care multă vreme a avut grijă singur. Iar eu voi prefera oricând un om politic de factura lui Antonescu, care poate să doarmă oricât de mult vrea, dacă atunci când am cu adevărat nevoie să mă simt reprezentat de el, nu mă va dezamăgi.

Despre cum a reușit Antena 3 performanța de a se decredibiliza total într-un interval extrem de scurt, vom tot vorbi perioada asta. Pentru că oamenii au grijă să ne ofere material.

Sursă program TV.

4 thoughts on “Grila de primăvară Antena 3 – să moară Antonescu !”

  1. S-au decredibilizat atat de tare incat le creste ratingul din ce in ce mai mult… “acri sunt struguri”:)

    1. @marin nu prea cred ca le creste ratingul asa ametitor. Dar nici nu neg ca au in continuare rating bun. Au si profesionisti foarte buni acolo.

  2. Rodico ,le creste asa de rau ratingul ca i-a depasit si B1 !!

    Succes la dezustat !! Daca tie iti place sa mananci nesanatos e treba ta ,dar nu-i face prosti pe altii !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *