Greseli in construirea unei bai

Visam la bai frumoase si moderne. De cele mai multe ori insa, avem o baie mica in care parca toate lucrurile sunt inghesuite astfel incat sa incapa cat mai multe. Cand avem o baie mica, trebuie sa gandim bine cum anume o amenajam. Totul trebuie asezat astfel incat sa nu ai impresia ca te sufoci. Cat despre prosoape de baie ele trebuie pastrate intr-un dulap intr-o alta camera, nu inghesuite in baie, rezervele de detergenti, hartie igienica, etc. la fel.

Cand stai la bloc si baia e deja construita, nu-ti ramane de facut altceva decat sa o amenajezi cat mai util. Daca insa tocmai vrei sa-ti construiesti o casa, incearca sa eviti urmatoarele greseli.

· Baia prea mica

Daca vrei sa ai o baie cu adevarat moderna si utila, incearca sa o construiesti intr-un spatiu mai mare. Totusi, vorbim de o casa, nu de o baie de bloc. Cu cat spatiul este mai mare, cu atat iti poti amenaja apoi mai frumos baia. Un prim pas in construirea baii de vis este alocarea unui spatiu suficient. Daca vă renovati baia veti avea nevoie si de lenjerii de pat bumbac egiptean.

· Asezarea instalatiilor sanitare

Ce este cel mai neplacut atunci cand vorbim de baiel de la bloc? Faptul ca in majoritate, chiar la intrare te intampina vasul de toaleta. Ei bine, daca depinde de tine amenajarea baii, gaseste-i un loc mai porivit.

· Cada prea mare

Cand alegi cada pentru baie, gandeste-te bine la spatiul disponibil. Incearca sa eviti achizitionarea unei cazi care sa-ti ocupe mai bine de jumatate din spatiul pe care il ai pentru baie. Gaseste cada de dimensiunea si forma perfecta.

· Culorile sunt prea intunecate

Incearca sa folosesti pentru amenajarea baii culori cat mai deschise. Nu spune nimeni ca baia trebuie sa arate ca un sifonier intunecat.

Incearca sa eviti greselile de mai sus si construieste-ti baia intr-un mod cat mai placut. Iar, cand vine vorba de amenajarea ei, nu uita sa-ti comanzi cele mai pufoase prosoape de pe asternuturisiprosoape.ro.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *