Grecia – România sau cum Ponta e de vină că am pierdut !

Nu vreau să mai insist pe partea sportivă în ceea ce privește acest meci. Am spus-o și ieri, acest meci era șansa unei generații de a arăta că nu au păcălit fotbalul vreme de atâția ani. Ce să îi ceri unui Torje, unui Marica sau unui antrenor barbugiu, care își permite luxul de a trimite în poartă pe unul care mai apără de obicei dor pe la baruri și să îl țină pe bancă pe jucătorul care are Bundesliga la picioare.

La așa echipă națională de rebuturi, televiziunea care a transmis meciul a fost exact ce trebuia. Spectacolul penibil al celor de la Răitaru TV este greu de acceptat și de înghițit de oamenii care știu ce înseamnă fotbalul, meciurile echipei naționale, respectul pentru sport și calitate.

Că tot au încercat să ne bage pe gât faptul că dacă bate naționala e datorită lui Ponta, eu sper că răitarii au înțeles că de fapt înfrângerea e din vina guvernului Ponta.

Și pentru că proștii nu sunt proști destul, astăzi, de la ora 21, Răitaru redifuzează meciul Grecia – România, fără reclame de date asta.

Hai, Piți ! Poate batem la reluare !

greciaromania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *