Gigi Becali şi dreptul la intimitate

Nu vi se par două lucruri care se bat cap în cap?

Într-o scrisoare emoţionantă, citită de la palat de Memiţă, care în loc să se preocupe ce se va întâmpla cu echipa, mai nou este pe post de scrib becalian, Gigi Becali anunţă că se retrage din viaţa public..nu că nu l-ar fi retras decizia instanţei.

Ceea ce îmi stârneşte scârba este însă cererea lui de a îi fi respectată intimitatea. După ce, vreme de ani buni, a spălat toate lăturile în public, de dimineaţă până seara, la toate posturile tv.

A înţeles prea târziu cât de importantă este intimitatea, cât de important est respectul faţă de ceilalţi şi faţă de lege.

Adio, Gigi. Dar nu tu ne spui nouă. Noi îţi spunem ţie !

becali

One thought on “Gigi Becali şi dreptul la intimitate”

  1. Ba dimpotriva Iancule ! Nu trebuie sa-i spunem” adio ” lui Gigi ci trebuie sa fim cu geana pe el si sa-l facem in acest fel sa inteleaga { dac-o intelege }, cat de mult rau a facut in jurul sau…chiar si atunci cand a facut un bine cuiva ! Vrea intimitate ? Pai sa ceara { ca are suficienti bani pentru avocati }in calitate de condamnat DEFINITIV , sa fie tratat exact ca-n anii ’50 : cu zeghea drept imbracaminte si turtoiul si arpacashul de rogoare drept hrana si daca se poate si niscai bataie …macar de trei ori pe zi si o data seara ! In acest fel poate ca-si va da seama despre incumetarea facuta atunci cand s-a comparat cu Iisus !!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *