Gigi Becali – naivitate sau prostie?

L-am văzut astăzi pe Pavel Abraham, un om respectabil şi de a cărui inteligenţă nu am cum să mă îndoiesc, cum flutura o hârtie scrisă, se pare, de războinicul Jilavei, în care acesta enumera motivele pentru care ar trebui eliberat din puşcărie:

– este tatăl a 3 copii.

– primeşte 30 de scrisori pe zi de la oameni (pe motivul ăsta Moş Crăciun poate porni un Holocaust)

– va achita imediat cei 700.000 de euro pagubă declarată de instanţă în Dosarul terenurilor. Trec peste faptul că paguba este calculată la valoarea terenurilor de atunci, practic, acum, terenurile alea ar valora peste jumătate din averea lui Becali

gigibecali

– a făcut donaţii şi fapte de milostenie pe care, conform estimării sale, le aduce la o valoare de 30 de milioane de euro. Serios? Probabil că a trecut şi Steaua la fapte de milostenie, căci altfel nu cred că trece la mai mult de, să zicem, 8 sau 9 milioane de euro.

Pentru acele fapte de milostenie, Becali se bucură şi se va bucura de respectul şi dragostea celor care au avut parte de ele şi de recunoaşterea publică (dovadă faptul că azi mama ui Becali a primit din partea Patriarhiei o diplomă de ctitor, ce se acordă cu ocazia târnosirii unor biserici noi).

Dar pentru toate ţepele economice şi mizeriile făcute pe alte planuri, acolo justiţia s-a decis şi e definitiv. 

5 thoughts on “Gigi Becali – naivitate sau prostie?”

  1. Iancule !!! Ai inebunit de tot ? E pe bune sau e doar asa de hoha chestia cu militianul ala de Abraham ? Ce javra e si asta frateeeee !!!!Gigi ar merita sa stea in puscarie { dar in conditii de ani ’50 cu tot “tacamul” daca se-ar putea } pana o uita lumea de el si abia dupa aia sa iasa …ca Sile Constantinescu frate ! Sa nu mai cunoasca oamenii , sa nu mai cunoasca nici macar drumul catre casa !!! Nu pentru afacerile sale , nu pentru pungasiile sale { au fost altii care au facut cu adevarat afaceri si pungasiii ….infinit mai mari !!!} ci pentru incumetarea de a spurca insusi sfintenia daniei si pentru incumetarea de a lua in desert Numele Domnului !!!!

  2. @ Marian

    Iar se critica mituitorul si ala care pune botul la spaga (danie in cazul asta), nu? A luat daniel cu 2 maini si dupa aia s-a facut ca el nu stie nimic. A decorat-o acum pe ma-sa lui Becali ca poate se roaga prea mult oieru la parnaie si-i pune o pila naspa la sefu :D

  3. Fratie, de ce vorbitoi daca nu va pricepeti? Imi poate lamuri cineva cum se poate sa exista o paguba la valoarea terenurilor? Terenurile erau parte dintr-o investitie? Urmau sa fie valorificate? Este, cumva, Armata Romana agent imobiliar? Despre ce paguba se vorbeste. Eu nu stau sa citesc motivari ale justitiei. Va garanez, insa, ca daca a fost condamnat pentru asa ceva o sa platim despagubiri de o sa ne doara curul.
    Scopul terenului cedat si al celui preluat sunt cheia. Cercetati.

  4. @ Nevermind Pai IPS {!} Daniel este exact asa cum i-a descris Creanga pe popi : are burta de iapa iar cand ai dai….ia cu amandoua mainile si se supara pe Dumnezeu ca nu i-a dat mai multe maini ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *