Gigi Becali, condamnat în dosarul terenurilor MAPN, 3 ani cu executare !

Justiţia românească a mai obţinut o nouă victorie răsunătoare în lupta cu sine şi cu a le demonstra celor din jur că te poţi micţiona cu jet pe ea.

După un tun de milioane de euro dat statului şi echipelor de fotbal pe care le controlează, după zeci de termene de judecată, după ce ne-au privit cu scârbă, pe noi, muritorii de rând, Gigi Neţoiu, Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Tata Jean, Gică Popescu şi Copos au scăpat, pentru moment, de puşcăria binemeritată.

Dosarul Transferurilor a fost retrimis la Curtea de Apel. O mizerie !

Gigi Becali a fost condamnat la 2 ani cu închisoare. Cum mai avea un dosar cu suspendare, i s-au dat 3 ani cu executare !becalicatuse

6 thoughts on “Gigi Becali, condamnat în dosarul terenurilor MAPN, 3 ani cu executare !”

  1. Dac-o face si asta acelasi gen de puscarie ca Nastase….mai bine lipsa ! 8) Si ce dracu tot lauzi justitia Iancule ? Iar i-a amanat pe aia si asta-i justitie ? Cum dracu frate , se intampla ca daca are cate unul gologani cu ghiotura….nu mai poate fi arestat de nici o culoare si-l amana pana la “Calendele grecesti ” doar , doar s-o uita figura ? ca si Basescu cu ” flota ” cu Mihaileanu ” cu…cu …Ce faci te pregatesti sa pleci spre Bruxelles in seara asta sau maine dimineata ? Cand vei pleca ai din partea mea o urare : Drum bun Iancule cu multa sanatate !!!? 8)

    1. @marian nu o laud, din contra, mi-e scarba de justitia de la noi. dar, macar in cazul asta, cred ca s-a facut dreptate. Da, maine dimineata sunt pe drum, sper sa fie bine si sa ne re-auzim cu bine. si poate ne si vedem si noi odata

  2. Becali nu e individul ala care in ’99 primea gratis pentru Steaua stadionul Ghencea? Pe semnatura unuia, Crin, care era ministru peste tineri si sport? :)

    1. @stefan concluzia ar fi: “Antonescu la puscarie?” din cate stiu eu, transferul stadionului s-a facut legal.

  3. @ Stefan Si cam ce-ai vrea dumneata domnu’ Fane …sa se duca si Crin la puscarie ? Pai ai uitat ca a colo somnu’ e cu program ? 8)

  4. @Marian: mai spune-mi inca o data Fane si-o sa te caut, o sa te gasesc si n-o sa fie bine :)

    @Ionut: pe vremea aia lucram niste chestii pentru armata patriei si stiu din surse bune de tot cum s-a facut transferul ala de teren. In nici un caz nu trebuia sa fie cado’ :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *